TP in tha houseee!!!

Idag ar det vart en väldans trevlig/flummig/bra/rolig/inspirerande dag!!
Dagen började med att vi fick iordning lite här hemma. Så nu är det såå mysigt!!
Sen gick vi ner o fikade med Anna & Maria :) hur mysigt som helst att sitta på en uteservering när de e soligt höstväder!

När vi kom hem så fixade frugan lite mat (SUPERGOTT!!) och vi åt oss proppismätta!

Fram åt kvällen vandrade vi bort till
Maria & Anna För att spela lite TP, och hur kul är det inte då? Haha!! (fast vissa frågor är lite väl svåra!) men jag vann ;)
Känns rätt gött faktiskt! ;)
Sen blev det lite guraplink o baskomp med underbar allsång! :)
En väldans trevlig kvälll med andra ord! :)

Men nuuu är det allt dags för att nana! Först ska jag pussa sönder frugan! :)


Puss o kärlek!!!


Sjung med hjärtat sjung!!

Ligger i sängen o kollar reprisen på Idol.. Trevligt!

Vart en trevlig kväll med Maria & Anna! Först va vi en sväng o käkade, sen va de dax för kören!
Men... Njaee, vi väntar ett par veckor tills de e dax för julsångerna. För idag var det ju ingen höjdare!
Men det var trevligt i alla fall.
Efteråt så mötte vi upp älsken som gick med på en liten promenix med Izisen. Jag antar att vi var fyra trötta/flummiga/sjungande typer som gick gatan fram! Hahah :D men kul hade vi ;)

Nu e de strax dax för att nana!

Puss o kärlek!!!!


Underbaringar!!!

Tack för att ni ger mig styrka! Tack för att ni finns för mig!
Jag älskar er, ni är mina underbaringar!!!


Crazy banana!

Inte riktigt som alla andra, men ganska go ändå!!!!


Goood Morgon!!!

Hejsan hoppsan! Äntligen har den underbara Appen "blogg.se" kommit! Hur underbart som helst!! Så nu kan jag inte skylla på att jag inte orkar dra fram datorn :p haha!

Jag är sjukt trött o känner mej rosslig i halsen. INTE okej! Jag ska ju till kören ikväll :( och jag kan ju knappt prata!! Hoppas hoppas att det går över under dagen!!!

Just nu är det kaffe,P4,morgonmys och tvätt som står i fokus! Gatt!!

Nepp, nu ska jag ta mej en primenix!

Puss på er godingar!!


Torkade Aprikoser!!!!

I like it!!! SÅ gott!!! Eftersom att man faktiskt ibland blir lite gottesugen, och eftersom att jag inte äter godis, så äter jag istället torkade aprikoser! Inte en hel påse nu alltså, utan typ tre/fyra stycken (Det räcker, för dom växer i munnen lixom!). Och hujjeda mej vad gott det är! Detta är alltså ett hett tips från mej ;)

Idag har det vart full rulle (som vanligt!!!)!!
Först var Lollo här och fikade en stund :) Hur trevligt som helst! Sen var det dax för mej att städa lite och laga mat. Vid fyra  kom mina middagsgäser iform av älsk, FasterA och kusin F!! Trevligt som bare den!
Efter det tog jag ett par tag med saxen! Det blev brabrabraaaaa! :D
Tack för besöket! :) Hur kul som helst!! ♥


Jag vet att mina nära och kära läser min blogg så tänkte därför skriva här att jag är jätte ledsen attt jag inte har hunnit höra av mej på ett tag!! Jag har haft såå mkt att göra! Men jag lovar er att jag snart dyker upp utanför eran dörr och tvingar er att bjuda på kaffe ;) hihihi, massa pussar till er!!♥


Nu ska jag ta och titta lite på filmen som visas på 3:an, sen är det SATC! Åhh vad jag älskar att kvällsmysa!!! :D


Puss och kärlek på er alla härliga och fina ♥

Med hjärtat fyllt av ljus!

God förmiddag alla kära läsare! Äntligen har jag fått tummen ur och satt mej vid datorn, så att jag kan slänga över alla kort från helgen! Hahah :P Seg.nu? Jajjemensan!!!

Vaknade och kände mej lite förkylder idag, inte okej! Men vad gör man? Det är som det är när det inte är som det ska! Jag får helt enkelt ta det lite lugnt idag, så kanske det går över! Vill inte ligga i feber denna veckan!

Nu ska jag strax fixa lite sen frukost till mej och min sötaröv, sen tror jag allt att det blir en promenix i det vackra höstvädret!! :)


Här kommer fotobomben! ;






Ett kraftigt skrattanfall!!! :D Hahahah! ♥



Kalasfin på Söndagen!! ♥



Dom tokiga tu! ♥


Finingarna!! ♥




Crazy!? Jajjemensan!! ;) ♥


En vansinnigt rolig app i mobilen!! :D hahahah



Hahahah! :D Goingar! ♥








Puss och kärlek!!!!








Latare än latast!

Ja, det är jag det! Jag har inte orkat starta datorn idag, därav inget långt blogginlägg om helgen... Huvva! Som sagt så var Novisen hos oss igår tills idag, och det har varit hur mysigt som helst!!(slänger upp foton när jag orkar :p ) Hon är allt ett litet yrväder, sååå lik sin moster :) det blev mååånga skratt igår! Hehe lille goingen, längtar redan tills nästa gång vi ska ha henne :) Vi Kom hem i eftermiddags, gatt! Nu på kvällen har vi Kollat film, mysmysmys!!! Och huuur bra som helst va filmen (deja vu) ! Nu ligger vi o spelar wordfeud på varsin telefon! Haha, tror jag läser lite istället! ;) puss på er!!!

Lycklig!!

Idag har jag kännt ren lycka i hela kroppen!! Underbart! Jag har haft en superbra dag som jag kan skriva mera om imorgon, för nu ska jag nana :) puss !! Ps. Att älska och bli älskad är det underbaraste som finns!!!

Härlig dag med vackert väder!

Vaknade och kände mej bakis, hujjeda mej för att somna så sent som vi gjorde igår! Gillas inte!!
Idag kommer det att bli en kanondag! Ska strax slänga mej i duchen, sen blir det en tur på marknaden men Maria & Anna. :) Trevligt!!

Sen kommer lillegoseongen Novis! :D Myyys!!! ♥

Nej nu blir det en kopp kaffe till så man vaknar till liv :P


Puss och kärlek på er godingar!!!

Mysig kväll i goda vänners lag!

Idag har jag o älsk varit och ätit på Olery's(stavabra?) med Anna & Maria! Maten va vell inte den bästa men det spelar ju ingen roll när man har så gott sällskap! Efter mat och tjöt hyrde vi ett par filmer och gick hem till oss för att fredagsmysa, men filmerna var kassa! Hahaha :p men vi hade en film här hemma som var superbra, så det var ju tur! Efter filmen hamnade vi i djupa samtal om livet, och vipps så var klockan två! Tiden går fort när man har roligt!! :) tack för ikväll flickor!!! Nu blir det nana med älsk så man har energi imorgon! Imorrn blir det nämligen en sväng på marknaden och sen kommer älskade lilla ängeln Nooovis!!! :) ska bli sååå kul att ha henne hos oss! God natt!!! :) o massa kärlek till er!!!

Underbar dag!

Idag har vart en underbar dag!!! Jag har fått superbra nyheter och jag kunde inte vara lyckligare!!! Mommo har vart här o h fikat, hur mysigt som helst!!! Ja, en underbar dag alltså!! :) nu ska jag kvällsmysa!!! Puss!

Älskling, du är underbar!!!

Igår fick jag underbart god kvällsmat i form av -----> Kantarellsmörgås!
Janina har vart i skogen o plockat kantareller, så igår fick jag avnjuta dom!!! Huuuur gott som helst!!!



Och sån här blir man av kantarellsmörgås!!! Glatt i hatten ;) Hahaha!



Eller mest tokiga!!! :P Älskar dej dockan!!!!!!!!

Holabadola!

Hujeeda mej vad jag har sovit gott inatt!! Blev att jag stannade hos älsken en natt till, myyyys ♥

Igår var vi borta hos Maria en sväng på kaffedejt, mycket trevligt! :) Sen blev det ett par ärenden på stan, bland annat så var vi inne på fidos och testade en overall till Iza :) Sötröva!

Sen var det dax att gå hem o käka middag, och jag skulle hjälpa älsk att få igång sin nya telefon!
Hon har nu en Iphone hon oxå :P Så nu kommer vell vi bli telefon-nördarna nr.1 ! Haha!

Ne, nu ska jag dricka lite mer kaffe med älsklingen och planera helgen! :D För detta kommer att bli en kanon-helg!!


puss och kärlek!!!!


Hujjeeeda mej vad jag är bra!!

Ja för det är jag! haha ;) Och det är ju fantastiskt vad jag är duktig!! Jaja, nu ska jag sluta ge mej själv en massa cred!

Idag har jag var på möte, och det gick ju huur bra som helst! Det är alltså min dietist jag har vart hos, och ja.. Lite mer minus på vågen om man säger så ;) Jag är ju grymt stolt över att jag klarar detta så bra som jag gör!  :)

Nu är jag hemma i stan, det blir att nana här inatt! Älsk är och tränar så jag har städat lite och ska strax börja med maten :)

Ja, ne, men det var vell allt för tillfärllet! :)

Puss & Kärlek!!!


Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut!

Idag är det Söndag och det betyder slutet på helgen! Och det betyder oxå att älsklingen åker hem till stan medans jag stannar kvar hemma.... vilket är ledsamt! Åhhh vad jag vill ha lägenhet, NU!!!
Det har varit en riktigt mysig hemma helg! Inte gjort många knop, bara vart hemma o myst!! ♥
Jo ngt har vi gjort, vi har spelat spel!! Som ni säkert har läst på många bloggar o så är att "Wordfeud" är ett alfapet-spel på mobilen. Poff sa det så hade alla de! Och då menar jag ALLA!
Jag o bby har legat och spelat mot massa folk, och min bejb är av det slaget att börjar man spela ngt, så gör man det helhjärtat! Och hela tiden! :P Men det är kul, mycket kul!
Här ser ni ett av alla som jag o bby lagt, och vi vann överlägset ;)




För en stund sedan så badade jag min lille vite puff, hon tycker att det är oerhört gott! Och speciellt när man nyss vart ute i regnet och blivit kall! Det hon älskar mest är att bli fönad, då lägger hon sej bara ner och njuter!
Det jag ville få fram med detta var att, efter badet ska hon ju ha en liten gottebit för stt hon har vart så duktig!
Och för att hon har problem med  magen så äter hon "medecinmat", och får inte äta godis!
Så när hon sprang runt i vardagsrummet och gosade ner sej i sin säng och "nöffade"(hur gulligt som helst) så tog jag tre st matkulor av hennes mat.
Det som är så roligt är att hon studsar upp och sitter fint, sen får hon en och en. Efter det går jag ut i köket och står bredvid hennes skål, men hon tittar på mej och vill ha mera "godis"!! Hahah, hur söt får man bli ?!!! :) Mammas lille hjärta! ♥


Nybadad älskling!!! ♥


Nej, nu känner jag att jag ska gå o lägga mej strax! Deeet ska bli gott!! :)
Hoppas alla har haft en fin helg!!

Massa pussar och MASSAAAA kärlek till er godingar!!!

Foton från veckan!


Iza använder mej som kudde! ♥


Mammas lille älskling!!!♥


En eftermiddagslur! :) ♥


Läsvärt!!

Just nu läser jag Mia törnbloms själbiografi. Den är huur bra som helst! Jag fastnar väldigt sällan i en bok, men denna är jag helt fast i. Hon skriver så ingående och så förstårligt. Ja den är helt farcsierande!

Jag tycker att alla ska läsa denna och förstå!!

Köp den! Läs den! Känn den!!!


Fyyy mej!!!!

Ajjabajja! Jag har inte bloggat på heeela veckan! INTE okej! (Enligt mina vänner..) Men nu så! Haha...

Denna veckan har vart lugn och fin :) Så som jag vill ha det!  Måndag och Tisdag spenderades hemma med att grejja och dona, vara nere hos mostera på kaffe och bara mysa!
I Onsdags var det lite fördelsedagsfirande för min syster som fyllde 18!  Det var trevligt att träffa hela lafamilja! Älskar er era godingar!!
I Torsdags hade jag moster här på kaffe, och på kvällen kom goe Maria bort på en kopp teé, och fick med sej en påse kläder hem! :) Tack gummsan för en trevlig kväll!

Igår kom älsklingen hit för att spendera helgen med mej :) Myyyys!! Det blev lite mat och soffmys! ♥
Idag är det Lördag, och jag ÄLSKAR Lördagar!! Jag ska stå iköket hele eftermiddagen och laga en good middag!
Det är ju bara helt underbart att laga mat!! :D

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och läsa ett par kapitel i boken! Seeen är det dax för kökshäng! :)

Puss och kärlek!!!

Härlig helg!!

Denna helgen har vart helt underbar! Hur mysig som helst, full med familj och vänner!!
I Fredags var vi hos svärfar och firade honom. Det var hur mysigt som helst och vi kom inte hem förens vid ett.
Det bjöds på god smörgåstårta, och glasstårta(som jag nte vet om den var god,för jag får ju inte äta sött ;) ).
Vi och faster A fastnade i deras soffa och pratade om allt mellan himmel och jord. Hur trevligt som helst!!!
Tusen tack för en mysig Fredag!! :)

I Fredags var ju även min käre vän Emmis födelsedag, men jag kan ju inte dela på mej ;) Så på Lördagen gick vi bort till Emmi för en middagsdejt! Då jag var hungrig och grinig(pga sötsug), så tog jag Emanuel och badade och sedan soffmös med han  medans älsk och Emmi fixade maten. :P Men god mat blev det i form av tacosallad! :)
Tack för en supermysig kväll darling!!!!! ♥



Soffmys!! (bad bildkvalité!)


Älskade lilla goeongen!!!


Älsk men STORT Ä!!!! ♥


Igår (Söndag) så kom Lollo på en kaffe, alltid lika uppskattat och trevligt!!! ♥ Saknad dej jue!!
Sen på em kom Faster A för slingning! Hur bra som helst blev det!!! :) Hon är duktig på att slinga min älsk! :)
Man kan ju säga att vi tre har en förmåga att fastna i intresanta samtal, och totalt glömma bort tiden! Men det är trevligt! :)
Vid åttatiden åkte fasterA hem och Janina skulle åka med hem till stan för att nana.
Det hann gå ca 2min så kom första sms:et ; "Saknar dej redan :( ! "
Sen kom nästa ; "Jobbigt att åka på en söndag ju! :( "
Det blev tyst i telefonen en liiiten stund.... Sen stod min underbaring i dörren med gråten i ögonen, "Jag ångrade mej, jag åker hem imorgon istället! Jag saknade dej alldeles för mkt!!!"
Min älskade underbaraste goooing!!!! ♥ Vår kärlek är unik dullan!!!!!


Idag är det Måndag och jag ska TVÄTTA!!! Tättatvättatvätta!!!! Hur bra som helst men inte lika kul!!! Men det måste göras!
Nu ska jag slänga i mej lite mat så jag kommer igång!


Puss och kärlek på er godingar ;)













Härliga morgon!

Klockan åtta vaknade jag med ett strålande humör! Jag försökte dock att somna om, men kom på mej själv med att ligga och le. Och då var det nog dax för kaffe ;)
Hujjeda mej vilken bra dag detta kan bli! Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe och kollar på nyhetsmorgon! Iköket har jag på min lilla radio, och lyssnar på cuppochino P4! Oerhört morgonmysigt!
När jag kom ut i köket förut så var det ngn 50-tals låt som spelades, och jag var ju bara tvungen att stanna upp och Twista lite! :) hahah! Ja är la för go! ;)

Snart ska jag gå och möta go Emmi och Emanuel! Emmi fyller nämligen år idag! Huuurrraaaa!!! Så hon ska komma hit och få lite gofika! :)

I eftermiddag blir det kalajs för svärfar med fam Eriksson! Det ska bli übertrevligt! :D

Nej nu ska jag ta mej en kopp till innan jag ska möta Emmi!!



Puss och kärlek på er!!!




Morgonmys!!!

God förmiddag!

Hejsan hoppsan! Inatt har jag sovit såå gott! Blev helt paff när jag vaknade av att telefonen ringde och kolckan var 10:20!!! Haha, men jag sov ju gott i alla fall...! Och ngt som jag blev ännu paffare över var att älsklingen fortfarande SOV när jag gick upp!! Haha, vi var nog trötta skulle jag tro :P hihih!

Ja, jag skrev ju ett inlägg tidigare och frågade om råd.. Om jag skulle skriva om allt som händer just nu. Och jag har fårr posetiv respons, så så får det bli!

Som alla vet så är jag en kvinna med lite extra speck på kroppen. Men det har sin bakrund.
När jag var som sjukast (psykiskt), så gick jag upp 52kilo på ca fyra månader. Det är ganska mycket.
Anledning till att jag gick upp så mkt var delvis psykofarmaka, men delvis min dåvarande bullemi.
Jag var en "nattätare", vilket innebar att jag kunde gå upp på natten och laga tre middagar, länsa kylen, och sedan spy upp allt. Saken var den att jag inte alltid fick upp allt, och det gjorde viktuppgången.
(Jag har funderat lite på om jag verkligen ska tala i siffror här nu, men jag tycker att det kanske kan vara lite svårt att förklara allt om jag inte gör det. Så jag är ärlig i stället!)
Tillslut så vägde jag i alla fall 173 kilo. Hmm.. Ja, så var det. Det är ganska mkt. Och jag kan lova att jag kände mej handikappad. Saken var den att jag märkte ingenting själv. Dom sista två månaderna av dessa fyra, så var jag på låst avdelning. Och dom märkte ingenting heller. Det var när mina kläder var för små och när jag fick problem att göra vissa vardagliga saker som jag fattade att jag var tvungen att väga mej, det var då jag förstod vad som hände.
Jag fick i alla fall hjälp av en dietsit på avdelningen, och ett mat-chema. Men ingenting hjälpte.

Det var i Oktober förra året när jag satte mej själv på avgiftning av tabletter som jag började gå ner. Först och främt så försvann den psykofarmakan som gjorde att vikten höll i sej, och när jag inte längre åt medecin på natten, vilket gjorde att jag inte längre fick suget av mat på natten.
Då började det hända grejjer! Kroppen hade inte längre kemikalier i sej och jag åt inte på nätterna!

I Januari detta året var jag hos läkaren och fick remiss för en GBP (magsäcksoperation), men det har vart massa krångel med papper hit och dit så det har stått helt stilla hela sommaren.
Dom var nämligen tvungna att veta att jag var psykiskt stabil. Och det tog ett bra tag innan jag fick ny tid hos läkaren så att hon kunde skriva på pappret.
Men förrförra veckan var jag där och blev "friskförklarad"! (Hahah, ja det låter allt! :P ) Så hon nu kunde skicka ner papprena till Sahlgrenska, så snart sätter allt igång igen. Enligt min allmänläkare så blir op antagligen innan jul, men jag vågar inte hoppas på ngt. Jag hoppas bara på att det blir inom en snar framtid.

För att lära mitt psyke att inte äta hela tiden och att jag ska äta var tredje timma, har jag nu fått hjälp av en (vääääldigt bra) dietist. Jag träffade henne första gången för två veckor sedan, och igår när jag var på återbesök och vägde mej igen hade jag gått ner 2,2 kilo.

Meeen, det är inte allt jag har gått ner. Jag har på egen hand gått ner nu sammanlagt 25 kilo!
Så, ja lite stolt känner jag ju mej. ;)
Nu kämpar jag på med en diet som betyder att jag ska äta lite var tredje timma, och inga sötsaker. Ja, det är ju helt enkelt så som man "ska" äta. Och det går väldigt bra!
Det som jag tycker är väldigt tråkigt är att jag inte kan motionera på samma sätt som jag borde. För då hade jag gått ner mera.
Men det är så att jag har pga viktuppgången utlöst ett Fibromyalgi-Syndrom, (som eventuellt blir bättre när jag går ner sen) som gör att jag inte kan röra mej på samma sätt som jag borde. Vilken jag tycker är oooerhört jobbigt/tråkigt! Men som sagt så kan det bli bättre.

Jag är på gång mot ett lättare liv och det känns oerhört bra! Nu är det bara att hålla tummarna att det ska gå fort! :)

Tack för att ni läser och bryr er! ;) Puss på er!!!!


Trött som en stork!

Men jag har i alla fall en hejjdundrande bra anledning till det idag! För idag har det verkligen gått i 120! Just nu ligger jag i sängen och försöker hitta ngt vettigt att läsa innan jag somnar, men icke! MÅSTE köpa en ny bok! Ngn som har förslag på bra böcker kanske?? :) bra tips motages med öppna armar!! ;) nej men om man skulle försöka sej på att sova lite då kanske?! Japp, låter som en prima finfin idé! Natti natti på er! Eller god morgon för er morgonläsare ;) puss!!

Tack på förhand!

Sitter med en good kopp kaffe och njuter!!

Jag har inte beslutat mej om jag ska skriva om allt som jag går igenom nu, här på bloggen eller inte!?? Kan inte någon vänlig själ tala om det för mej då så att jag vet! ??
Åhh, irritersamt!
Vill ni veta? En liten komentar på detta inlägget kanske skulle hjälpa mej väääldigt mkt!
Så tack på förhand!!!        pusss ;)


Bound to you

Idag har det allt vart en helt underbar dag!
Vaknade på ett strååålande humör! Låg i sängen imorses och drog mej en stund (Det händer väldigt sällan alltså!) och funderade på vilket hejjdundrande bra liv jag har! Haha :D ja, jag är ju lite flummig på morgonkvisten! :P

I förmiddags tog jag och älsk en promenad med Iza och "lilla" SO :) Hur mysigt som helst! ♥
Sen blev det en kaffe-dejt med Maddeluran :) Väldans trevligt!

Nu håller jag på med maten, och det ska bli gott att avnjuta det med darling framför tv:n! :)


Såg ett ett-år-gammalt inlägg jag hade gjort på FB. Jag kan ju bara säga att, herregud vad jag har det bra!! Är världens lyckligaste!!!  ;

 
Jag såg mig om i en värld av förändring,Jag stod och tveka' en stund vid mitt vägskäl,
Och jag har börjat gå...Jag har funnit mig själv!
Och jag är glad för allt som jag känner..
Att jag är jag, och får ha mina vänner..
Som hjälpt mig nå mitt mål,Och jag har funnit mig själv!
Jag känner lusten att leva så starkt,
Och jag vet att jag kan dela med mig..
Jag ska ta vara på varje sekund som mitt liv Kan ge mig!! ♥♥♥♥




Puss och kärlek på er godingar ;)








Sena natt!

Jag sitter o kollar på en film som jag så klart var tvungen att kolla på... Åh så tröttsamt!
Jag kan ju inte sluta kolla nu i slutet direkt..  Jag viiiill ha tv i sovrummet, gud så gott det hade vart!
Får helt enkelt ta o köpa en känner jag... Bennemej!

Jag hade lovt mej själv att gå upp superdupertidigt i morgon.. Men jag kan ju säga att det inte direkt känns som att det kommer att bli så!


Saknar dullan så det gör ont i magen bannemej!!! :(

Nä nu ska jag sluta klaga o gå o lägga mej!!

Puss, puss och ena massa kärlek!!!

Härliga helg! Härliga Söndag!

Jag har haft en helt underbar helg med älsklingne! Massa god mat och massa mys och bus!
Igår kom Lollo-grisen bort på en kopp kaffe, alltid lika trevligt!
Igår kväll var det Arn på tv, och hujjeda mej vad den är bra! Jag är så himla känslig! Gud så jag grinade! Janina däremot låg och snarkade :P hihihi!

Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda, men det visar vell sej ;) Hoppas ni får en underbar Söndag!

Puss och kärlek på er alla godingar!

Trögstartad!

Idag vaknade jag helt utvilad, hur skönt som helst! Morgonpromenixen blev längre än väntat, men gud så underbart det är!
Har fixat och grejjat lite här idag, men i största del bara tagit det lugnt! Mostera va här och tog en kopp för en stund sedan, som avslutades med en promenix :) Mkt trevligt må jag säga!
Nu ska jag strax börja med maten :) åh vad jag älskar att stå i köket! Helst i flera timmar!!
Min älskade finis är på väg hem, och ikväl blir det bannemej fredagsmys!!! :)


Fick ett mail av min vackra förut, denna underbara låten var bifogad! ♥

Åh min fina finis ♥


Puss och kärlek på er alla godingar! ;)

Nanny-Nathalie till räddning!

I dag har jag haft lille Emanuel här. Emmi skulle flyttstäda, så han fick komma hit och mysa med mej idag.
Det har vart hur mysigt som helst och hans skratt gör ju en varm i hela kroppen!
Lille goingen!!

Nu sitter jag nermyst i soffan och ska ta mej en frukt, sedan blir det nog natta för min del.
Imorgon kommer älsk hir för att spendera helgen. Huuur mysigt som helst ska det bli!! ♥

Hoppas alla har haft en fin dag!!

Natti, puss & Kärlek!!!

Åh gud så lyckat det blev!!

Jag ska ta er tillbaka ett par dagar i tiden....

Det är Tisdag, det är min mammas födelsedag. Idag har hon levt i 50 år. 50 år är en rätt lång tid. Hon har vart med om med och motgångar. Hon är grym min mamma, världens bästa!
Jag vaknar tidigare än min alarmklocka, jag är grymt nervös. Jag har nämligen planerat ett överraskningskalas för mamma. Hon vet ingenting.
Mamma sover hemma hos Janina natten till sin födelsedag. Vi ska ha kalaset hemma hos mej.
Vi är en ganska liten familj. Men sammalagt så kommer 16 stycken. Jag fick tag på ett par vänner till mamma som oxå ville komma.
Klockan närmar sej elva och jag börjar att ordna med all mat som ska bjudas på. Det blir potatissallad, pastasallad, grönsallad, ungsbakad Filé och kyckling med tillbehör.
När mamma vaknade tidigare imorses fick hon ett brev som jag hade skrivit till henne. I brevet stod det att hon kommer få tre stycken under dagen, och att hon nu skulle ha en mys-morgon med janina. Det ståd även att hon var tvungen att följa allt som stod i breven.
Jag pratar med Janina på förmiddagen, hon berättar att mamma är jättenervös och inte fattar ngt om vad som ska hända.
När klockan blir tolv får hon  det andra brevet. I det har jag skrivit att hon ska gå in och ducha och att hon och Janina sen ska gå ut på en promenad.
I själva verket ska hon få gå till en frisör som ska tvätta och fixa hennes hår.
Jag prata med Janina i telefonen precis innan dom ska gå in till frisören, och mamma förstår ingenting. (detta blir ju såå bra!)
Nu är klockan halv fem och alla gäster ramlar in genom dörren. Fort fram med välkomsdrinkarna och ställ dom i position. Klockan fem anländer mamma.
När alla har kommit står jag nästan och hoppar av nervositet.
Min telefon ringer en signal. Det var Janina, och det betyder att hon och mamma nu är påväg och att det är dax för mej och min syster att gå ner och hämta henne.
Mamma vet inte vart hon är, för meningen var nämligen att hon skulle ha ögonbindel på sej. Men vi ser bilen komma på parkeringen, och vi ser nått stort brunt i baksätet. Det är mamma... med en stor papperspåse på huvudet (HAHAHA). Janina viskar att "hon ville ju inte förstöra sminket, så jag var tvungen att ta en papperspåse!"
Jag står nu på parkeringen, med min syster, och med min mamma som har en vacker klänning, vackra skor och en stor brun papperspåse på huvudet! (Att jag inte dör av skratt)
Jag försöker hålla mamma lugn, som tyvärr är ganska svårt. Hon säger om och om igen att "Jag kan ju inte stå här, mitt på marken, med en stor papperspåse! Jag vet ju inte vilka som ser mej!!" Jag skrattar högt och mamma ber mej att sluta. Bara för att hon ber mej så skrattar jag bara mera!
Det mamma inte vet, är att min syster är med, och att hon filmar alltihopa.
För att inte mamma ska känna igen vägen från parkeringen till min trapp, så jag gick ett varv med henne, men fortfarande med papperspåsen.
När vi närmar oss trappen sätter jag på henne mitt headset, det är för att hon inte ska höra att hon står i min hiss. (Den låter lite speciellt.)
Det är min svåger Jesper som har valt en låt, och den var inte poppis kan jag! (haha!)
Vi åkte först till våning 5, sen till våning tre, sen till våning två... då utbrister mamma "Näe nu får det vara bra! Jag hör ingenting och ser ingenting och känner bara att jag åker upp och ner, SLÄPP UT MEJ!!!"
jag skrattar så jag viker mej i hissen och missar nästan att vi ska gå av på min våning.
Vi går in i lägenheten och alla är tysta, när jag har lett fram mamma till dörröppningen till vardagsrummet så tar jag av papperspåsen och alla börjar sjunga och skrika grattis!
Jag tittar på mamma och hon tittar på mej, med ögonen fyllda av glädjens tårar.
Allt gick som det skulle, och jag fick det jag ville. Jag ville ge min mamma lycka, och det gjorde jag.


Ja, som ni förstår så blev det hur bra som helst! Mamma stannade hemma hos mej ända tills idag. Igår hade jag älsk och mor en mys-film-kväll.
Mamma hade en bra födelsedag, och det var allt jag ville.
Jag hade aldrig klarat av att göra detta för mamma utan Mormor,moster och min älskade Janina!
Tack mina älskade änglar för att ni finns för mej!! ♥

Jag har inte så många bilder från i Tisdags då det var min syster som var fotografen. Men jag har ett vackert foto. Och det är på min älskade mamma!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus