I´m all yours!

I'm giggly, because I think of our love. It is wonderful!

The Love is for real!

Har haft en jättemysig dag med min underbara mommo!
Har pratat massa, om allt mellan himmel och jord. Åt god mat och skrattade så där som jag bara kan med henne!
Sen var jag tvungen att gå hem till mina flickor och hjälpa lite innan jag gick ner till moster för att hjälpa lite där med.. De e ju skönt att känna sej behövd i alla fall ;)
Min moster e ju för go måste jag säga! Haha, söööt! Sååå glad att jag har henne!!

Nu sitter jag o mest saknar...
Ska ta en kopp te nu och kolla på film! Det e myyyys <3

Kärlek! <3

Dina Kyssar!

Har haft en mkt mysig helg! Ifredags hade jag en mkt trevlig kväll med Eliisa, där shottarna flödade.. Dock mådde jag vell kanske inte så bra igår, hihi. Men de var det värt!
Hade en underbar "bakisdag" Med mitt underbara finbesök <3 igår. Sov vell mest hela dagen men det e ju bara sååå mysigt att nana med henne!

Idag ska jag hem till mommo för lite kvalitétstid med henne. Min mommo är underbarast! En sådan stark kvinna ska jag oxå bli! Hon har vart med om sååå mkt i sitt liv och vill bara ge kärlek till alla!
Älskar dej!!

Det är heeelt underbart väder ute.. Var ute med Izebisen förut på en promenad, och det e sååå skönt! Kanaske är våren på väg? Det hoppas jag i alla fall!!

Puss och kram och massa Kärlek!!! <3

"Perfekt är vell o ta i?"

Igår hade jag in riktig sädochtvätt dag.. Det va skönt att få det gjort! Var nere hos mostera ett par ggr o drack kaffe, Och Lollo va här o tog en kopp.. En mkt trevlig dag!
När kvällsingen kom så blev dagen helt plötsligt mkt bättre.. Fick finbesök <3 myspys med pizza och soffgos! <3
Kärlek <3

Ikväll ska jag till Eliisa och fredagsmysa med Thaimat o lite vin :) Mkt trevligt ska det bli! :)

Nu, lite mer kaffe :) <3

Kärlek och styrka!

Morgonmyyys!

Har sovit ganska bra i natt, men tycker dock inte att det e kul att nana utan Dulsen...
Idag har jag beslutat mej för att städastädastäda! Jag ska tvätta lite oxå... Ner till moster o lägga om såret.. och en klippning vid fem!
Ja tror att denna dagen kommer att bli bra!
Saknar dulsen, men får i alla fall träffa henne en liten stund i dag! :) <3

Mer kaffe och lite frulle sen är denna dagen igång!!

Kärlek!!

1000ggr vackrare än 100 rosor!!!

Idag har det vart en reeen slappardag. Jag har kollat på mamma mia och bara myyyst!
Jag var nere hos min kära moster o tog en kopp kaffe i förmiddags annars har jag bara tagit det lugnt....
Det kan oxå vara skönt ibland känner jag :)

Nu har jag myst i soffan med en kopp grönt té och film.. Så nu e det nana som gäller för min del om en liten stund. Måste ju hinna med lite meditation innan jag lägger mej. :)

Kärlek till alla!! <3


Näthat = Mobbning!!!

Marcus Birro är en ofentlig person. Han är poet,krönikör,författare,bloggare & programledare.. Hans liv är att skriva sina känslor ofäntligt. Det är hans grejj liksom, att twittra om allt och inget som händer i livet.
Nu flyr han landet pga näthatare! Jag tycker att detta är mkt fel!!

Genomgång av vad som hänt;

Birro gick upp för en kyrktrappa, en flicka i rullstol ber honom att hämta hennes väska nedanför trappan. Han är ju mänsklig så han hämtar väskan åt henne. När han kommer upp o ger henne väskan så ställer hon sej upp och tar väskan! Birro känner sej så klart luran för flickan var ju INTE rullstolsburen!
Birro skriver en krönika om saken. I krönikan skriver han om två östeuropeiska män - han avfärdar att dom är kriminella. Oklart varför.
På nätet sätter näthatarna igång och hatar. Dom kallar honom rasist och idiot, och massa andra onödiga saker.
Men det varken Birro eller näthatarna vet är att Birro har blivit blåst. Rullstolsflickan var en statist i ett TV3 program ("varning för barn"). Nu blir folk galna, dom blir absoluta Birrohatare..
Nu orkar inte Birro mer. Han flyttar till Italien. Han stänger ner sin Twitter pga alla påhopp.
Det stora problemet är att Birro visar sej sårbar. Och det får man ju tydligen inte göra.
Han har blivit påhoppad förut, tex när han var med i "Let´s Dance" så skrev folk att "Han hade chansen att quickstepcharma sig rakt in i svenska folkets hjärtan. I stället fick han hård kritik från Tony Irving och det slutade med att Birro kallade honom för ”ett jävla rövhål”. Och att han var en idiot pga detta.
Eller när han var med i "På Spåret" och hans lag van, då var det tydligen så att han inte hade "dragit ngt vinststrå till stacken".

Jag vill påpeka att detta är mobbning på hög nivå! Varför hata varandra!? Vad är problemet?! Jag kan ställa samma fråga 100 000 ggr, men VARFÖR inte bara ge kärlek och styrka till varandra?!!? Varför måste man hata?! Birro visar bara sina känslot öppet. Vad är problemet med det? Låt han och alla andra vara.. Det kan vell inte vara så svårt??

Det var bara detta jag ville framföra.. Kärlek och styrka till alla!! <3


Finally!!!!!

Gud vad underbart att kunna blogga idag! Jag måste ta o fixa min dator.. Tack Dulsen!!! <3


Igår fick vi bästa beskedet som vi kunde få, så vi firade med lite god mat,tända ljus o ett glas vin.. Mkt gott o mysigt!
Mamma var här en sväng på dagen o tog en kopp kaffe, likaså min söta moster :)
Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske blir bio med dulsen ikväll :)
Nu e det frulle som gäller :)


Kärlek!!



Pirr i magen!

Igår tog vi ett par öl med några av vännerna.. Dom gick vidare ut på krogen men vi stannade hemma o mös :)
*Hoppas ni hade kul flickor*

Denna dagen kommer att bli en fantastisk dag!! Jag Känner lyckan sprudla i kroppen. Ska bara myyyysa hela dagen! Jag älskar att mysa :) <3

Jag tycker att det är patetiskt med människor som Loggar/Bloggar om andra i "alias" namn.. Att skriva ett smeknamn eller någonting annat som gör att alla förstår att det är denne man menar...
Varför inte bara ge fan i skriva!? Asså att hänga ut andra på nätet e vell det lägsta man kan göra? Kan man inte säga vad man tycker o tänker om personen till personen? Det är lågt,patetiskt o fegt... Men man kan ju hålla på med sånt om man inte har nått bättre för sej...

Nu e det lite mer kaffe, sen ska vi ut på en härlig södagspromenad! <3

Kärlek & Styrka!!

Evig Kärlek!

Underbara vackra du!!
Mina känslor för dej är oändliga!!
Vår Kärlek är Evig!!
Jag älskar att älska dej!


Älskar att Älska!

Städade o tvättade hela dagen igår... Men de kan ju oxå vara kul ibland! :)
Var nere hos min söta moster o tjötade lite o tog en kopp kaffe oxå, de va mys de!
Fick finbesök på kvällen, det blev god middag o massa mys! <3
Vet inte än vad som händer idag, det får tiden utvisa! :)

Min dator är helt sönder,död,krachad helt enkelt ingen dator längre.. Så jag kan inte blogga lika mkt nu innan den e lagad.. Det kan ju jag tycka är tråkigt, men det kan ju vara skönt oxå på samma gång! ;)

Nu e det mer morgonmys som gälle <4
Kärlek och styrka till alla!!!!


Kärleken är mitt vapen!


Kan ni känna
Det är överallt
Rymden öppnas
I vårt hjärta

Jag är själens krigare
Med kärlek som vapen
Jag är själens krigare
Och ljuset i tunneln
Jag är själens krigare
Och hjälper dig fram till ett paradis

Jag Älskar Dej Mamma!!!!!


Jag har världens Vackraste Mamma!!
Och världens bästa dessutom!!!
Älskar dej mamma!!!!

Lyckliga Nathalie!!

Jag gjorde ett bloggupplägg igår, men det krånglade så det publicerades inte :/ Så jag får helt enkelt skriva om allt!... Phuu...

Gårdagen började med att jag och mamma tog en sväng på stan. Jag fick köpt mej lite fina grejjer (mkt nödvändiga saker!) Sen gick vi o tog en luch. Det var helt enkelt en Mamma & Nathalie-Dag! Mkt mysigt!! Vi fick pratat om sådant som man inte hinner med annars.. Älskar dej mammsegrisen!

Sedan var det dax för det omtalade mötet hos läkaren. Jag skulle få träffa samma läkare som la in mej på Psyk första gången, jag har inte träffat han på ca 1 år nu. Men han har hängt med under hela min resa så jag tyckte att det var bäst att gå till honom.
Han ropade in mej i rummet, och när jag kom in och satte mej i stolen (som jag kappt kom ner i,för att den var för liten) så tittade han bara på mej med stora ögon. Sist han såg mej så vägde jag 55 kilo mindre... så jag förstår att han blev chockad. Jag förklarade hela situationen för honom, och han kom snabbt fram till att en operation var det bästa för mej. Tror ni att jag blev glad eller??!!!! :D är han hade sagt att jag fick göra operationen så bröt jag ihop totalt! Glädjetårarna slutade inte rinna! Det var en stooor sten som släppte kan jag lova!


Body Mass Index (BMI)

Det normala BMI:t ska vara på 19-25, då har man nått sin idealvikt. Om man har 26-30, så lider man av övervikt. Har man däremot över 30 så lider man av fetma.
Då kanske ni undrar vad man måste ha i BMI för att få göra en GBP? Man brukar säga att man ska ha 40 och uppåt, men lider man av sjukdommar som kan förbättras med hjälp av operationen, så kan det räcka att man har ett BMI på 35.
Då kanske ni undrar vad jag har i BMI..? Jo, jag har haft 62, men nu har jag 57.. Jag har alltså gått ner lite av mej själv. Troligtvis för att jag slutade med mina medeciner, men nu kan jag inte gå ner mer.
Att "jojo-banta" är inte heller nyttigt för kroppen. Så nu ska jag göra denna operationen för att "rensa" ur kroppen totalt. Detta är en nystart i mitt fysiska liv!!!!

Nu ska jag ta en kopp kaffe o vänta på dulsen!! <3

Kärlek till alla!!!

Idag Gäller det!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe.. Lyssnar på musik med mina tända ljus..
Jag ska strax ge 40 minuter av denna dagen till lite meditation..
Jag känner att jag måste ha sinnesro när jag ska på ett sådant här möte. Innan mötet ska jag ha lite kvalitéts tid med min kära mamma.
Jag är inte lika nervös längre som jag var igår... Det e ju skönt!

Massa Kärlek och ljus till alla!!!

Vår Kärlek Är Evig!!!

We've been through the storm, we've been through it all
We had some close calls but never would fall
We climbed all the mountains, walked through all the valleys but you never left me behind

I found my way through the clouds
No more runnin, scared, closing my eyes
I will be true this love from my heart

They said we wouldn't make it but guess what we made it
And we got them wondering how
You were always for me, never been the one t'hurt me
You gave me peace of




Jag Älskar Dej!!!!!

Lite nervös kan man kalla det!

Kaffetjat med Alfredo och massa skratt med Curry! Det har förgyllt denna nervösa dag må jag säga.

Imorgon ska jag till läkaren på "första mötet". Jag ska alltså prata om att jag vill göra GBP. Jag är lite ervös kan man säga. Men min älskade och käraste vän har sagt till mej att jag inte behöver oroa mej, och jag gör som alltid.. Lyssnar på henne! Tack dulsen för att du finns!!
Men man kan ju inte komma ifrån att vara nervös.
Nu ska jag meditera och finna min innre ro, -länge- ...
Sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova..

Kärlek och styrka till alla <3



Gudars vad jag saknar dej!!!

Jaha,nu då?

Har så fruktansvärt tråkigt, så jag tänkte att ni kunde få lära känna mej lite bättre :)

Frågor
Hittade lite frågor..

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: uttråkad,almänt lycklig!!
Favoritgodis: Melon, tycker absolut att det är godis :)
Är det nåt du absolut inte äter: LEVER!
Musik just nu: Att vara Kärlek-Di Leva
Vad sa du senast: Puss Puss Älskar dej (till mamma)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Lätt! 1850 :)
Sommarplaner: Sprida kärlek och glädje!
Fisk eller badkruka: Älskar att simma!
Saft eller alkohol: Saft till vardags o alkohol till fest
Hur många kuddar sover du med: har 8 i sängen men sover bara med 2
Favoritväder: Sommarregn
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Gitarren,Ljus & Älsk
Spelar du nåt instrument: Jajjemensan, ge mej ett o jag lär mej på en halvtimma ;)
Morgon- eller nattmänniska: Till o Från både och, jusst nu morgonmäniska
Sparare eller slösare: mitt emellan
Bästa film: Dagboken
Tror på liv på andra planeter: självklart!
Kommer du ihåg din första kärlek: Lever fortfarande i den Kärleksbubblan!
Älskar du henne/honom fortfarande: Älskar henne över allt annat!!
Har du några homosexuella vänner: Jo men visst, e ju ganska bra vän med mej själv (A)
Tror du på mirakel: Självklart, Livet är ett mirakel!!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, Kärlek och Ljus!
Ser du på kärleken som ett misstag: Misstag?! Herregud.. Det är pga Kärleken vi lever!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 att uppfostra själv. Sen ansrer jag att alla barn är allas! Finns inget som heter "Mina barn, dina ungar"
Bio eller promenad: det är olika från gång till gång. just nu när jag är så trött känsn bio som ett bättre förslag..
Är du kittlig: Åh gud ja!
Snarkar du? Jo det gör jag nog, hihi...
Stjärntecken? Lejon
Rädd för insekter? Nej, alla djur är vackra.. Fasst jag behöver kanske inte sitta o klappa en spindel kanske? :)
Största svaghet: Ger kanske lite för mkt av mej själv.. Blåögd lixom..
Det här är jag bra på: Ge kärlek & att vara mig själv rakt igenom
Bästa bok? Ojj har många, vet inte..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna flyga
Vad vill du jobba som? Jobba som Volontär läkare i andra länder..
Chips, morötter eller godis? Godis *hihi*
Pizza eller hamburgare? Pizza :)
Skriver du dagbok? jajjemensan!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Åh gud ja! Ska ha en i andra tuttilutten, en tatuering på ena benet på utsidan, pinuppor på vardera vad.. mm..
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Haha, Fruktansvärt välstädat må jag påstå!
Gungar du på stolen? Nej, då går benen av skulle jag tro, haha!
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja.. fasst skulle nog fega ur när jag väl stod där..
Är du rädd för blod? Nej..
Gillar du att sjunga? Jajjemensan, det e ju bara underbart!
Anser du att du är stark? Fysiskt; Nej.. Psykiskt;Ja!!!
Brukar du sola? Ja, när det faller mej in..
Vad gör du om du får hicka? sväljer tre gånger medan jag håller andan, me det funkar aldrig xD
Röker du? För mkt!!
Snusar du? nej.. eller jo ibland..
Använder du knark? Åhh Gud nej!!
Kaffe, te eller inget? Asså jag dricker alldeles för mkt kaffe, men det kan vara Väldans gottigt med en kopp te oxå!


Kärlek,Styrka & Ljus!!

Don´t Let me go...

Vaknade av att jag hade ont i ryggen, ingen härlig känsla kan jag lova. Blev på väldans dåligt humör i och med min onda rygg, det var ju inte heller så trevligt. Men allt blev bättre med lite meditation! Ska sätta mej en stund till sen..
Det är ju underbart att man har hittat det i livet som är helande!

Jag tror att jag ska dra ihop mina tjejer en kväll och ha en liten "Själsro kväll", tror att dom flesta av mina vänner är i behov av det. Köpa lite théer med lugnande efekt, lite goa rökelser och bara.. -andas- ...
Ja, mina flickor..! Vilka är intreserade? :)

Nu ska jag mysa vidare med mitt morgonkaffe :)

Kärlek och styrka!

Vit helg, MYS helg!

Jag kände att det kanske var så att jag hade druckit låte många helger i rad. Vilket kanske inte är så nyttigt. Så jag beslöt mej för att ha en vit helg..
Så i fredags fixade jag lite mat o mös lite med mitt fina besök, Kollade lite på Let´s Dance men somnade ganska tidigt.
I lördags var det samma visa, fasst somnade ännu tidigare..

Det e skönt att jag har fått ordning på dygnet, att jag vaknar såppas tidigt som jag gör. Det gillar vi :)
Ja det var min fina mysiga helg i ett par ord..

Kärlek och styrka!!

She is my world!

Nu börjar jag bli ganska trött på snön! Jag vill ha vååår!! Jag har suttit o kollat runt lite på kläder, ojj ojj ojj vad jag vill ha! Men det får ju lixom bli lite varmare ute först.
Jag vill kunna gå ut och gå i vårsolen. Ta med mej kaffe o min sköna donna och sätta mej någonstans och mysa.
Brrrrr, det e ju BARA kallt nu! Inte alls kul tycker jag!!
Jag vet ju andra som tycker att det är mkt bra med snö ;) men jag håller INTE med dej hjärtat!

Idag är det prat på att dricka kaffe med massa folk. Jag är jättetrött och jag måste tvätta. Så jag får vell planera in alla, fasst vi får vara här.
Det kan ju oxå vara trevligt menar jag :)

Fortsätta morgonmysa i soffan med mina små töser låter som en toppenidé!

Kärlek och styrka till alla!!

Torsdagen som var..

Igår satt jag här och hade allmänt tråkigt. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag gick upp till min mommo. *Älskar!!!*
Att sitta och prata med en så erfaren kvinna är otroligt. Man får så mkt i utbyte av henne. Man lär sej alltid ngt av henne. Min mormor är ju helt klart bäst i världen!
Hon bjöd på lite middag oxå, det var gott!
Sen tog jag min lilla tös och gick hem. <3

Nu sitter jag här i min  vanliga possition med min kopp kaffe! Hihi..
Idag är det grejja hemma som står på chemat.. Mkt bra!



Kärlek till alla!

Vacker dag!



Så här ser det ut från mitt fönster klockan 9 på morgonen.. Man kan ju inget annat än le när det är så vackert...
Nu ska jag ta o tvätta lite :)
Kärlek till alla!!!!




Morgonmys i soffan!! <3

Familjen annorlunda!

Jag tänker på alla i Qeensland som har drabbats av översvämmningar.. Jag satt med lite småpanik i två dagar för jag fick inte tag på min faster eller mina kusiner.
Men igår fick jag tag på min faster och jag fick läst ett inlägg från min kusin. Dom mår bra!
Det var som en sten föll från hjärtat när jag fick pratat med faster. Jag fick ju för mej att dom var en av dom familjerna som var saknade.. men de va dom inte,som tur var!

Jag måste ju få påstå att jag tycker att det är lite jobbigt att min familj är så utspridd som den är. Asså det är ju mysigt när man väl ses, men det hade ju vart kul och kunna gå bort till brorsan och ta en kopp kaffe lixom. Det är bara min familj på min mammas sida jag har nära mej. På pappas sida är vi utspridda över hela världen..
Jag & Pappa - Trollhättan
Brorsan (Jimi) - Mullsjö
Brorsan (Daniel) - Nyköping
Farbror + Kusiner -Yväskylä (Finland)
Faster(Tash) -Wellingtin (Nya Zeland)
Faster(Kaisa)+kusiner - Qeensland (Australien)

Ja.. haha, lite utspridda är vi! Men jag får vell ta mej en jordenrunt resa och hälsa på alla,haha!

Nää nu ska jag ta mej en kopp kaffe till!!

Kärlek och styrka till alla!!!

Mysmorgon..

Sitter med min kopp med kaffe framför datorn, som jag gör varje morgon.
Det är konstigt hur lätt människan hamnar i en rutin! Jag gör samma sak varje morgon.. Går upp och sätter på kaffe, tar en sigg, sen en kopp med kaffe och en sigg till, Sen e de soffläge med ett par tända ljus,lite musik,mer kaffe,lite frulle.. sen en eller fyra sigg till..           Det var väldans vad man röker!!
Ja så ser mina mornar ut.. Inget direkt roande, men men. Mys tycker jag att det är i alla fall!

Nej, om man skulle ta sej en sigg till kanske, och sen lite mer kaffe ;)

Kärlek till alla!!

Min kärlek till dej är evig!


Du är underbarare än någonting annat..
Du är kärlek!
Du är det vackraste som vandrar i denna värld..
Min kärlek till dej är evig mitt hjärta!!
Jag kommer alltid att stå vid din sida..
Jag finns här!
Det underbara är att jag vet att du står bredvid mej..
Med mej, tills livets slut!
Älska,älska,älska...
Kärlek!
Oövervinnerlig kärlek är det vackraste..
Du är det vackraste!
Du är min ängel..
Äkta kärlek övervinner allt!

Underbara Kvinna!



Djupet i hennes texter är ju bara helt uderbara. Har suttit och läst igenom några av hennes texter,det är så man ryser. Sen kan man ju inte påstå att hennes röst gör att man ryser mindre!!
Underbara kvinna! Ibland önskar man allt att man kunde skriva så vacker musik!!

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you
I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do
I was made for you
You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what
I've been through like you do
And I was made for you...
All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

Jusst dena texten är extra vacker. Det där djupet som man känner, orden som man inte hör men man vet att dom finns där under ytan.
Ja, en mycket fantastisk kvinna må jag säga.

Kärlek och styrka!!!

En dag åt tankarna...

Dagen som varit har vart en väldans trött o tänkande dag. Men jag antar att det kanske oxå behövs imellanåt.
Tankarna har gått till tiden som har varit. Tiden då jag inte var jag... Usch, vill inte tänka på den tiden, men minnen kommer minnen går.. Heter det inte så?

Har städat lite idag, plockat o grejjat. Var nere hos goe mostera o klippte henne förut oxå. Pratade om sådana där viktiga saker som man måste få ur sej, jag tror att vi båda fick ur oss det vi behövde.
När jag kom hem igen så fick jag upp nya gardiner.
Sen var det dax för hund-bad! Haha, hon e bara för söt när man duchar henne. Hon gillar det, det gör hon. För när allt är klart så pringer hon runt och leker o busar med handduken och är helt uppspelt o galen. Men jag antar att det är resan till att bli klar som hon inte gilla särskilt mkt, hihi min lilla sötfis!

Nu e det lite meditation som står på schemat, har inte blivit så mkt av det de sista. Kanske är nödvändigt efter en dag med massa i huvudet.

Massa kärlek och styrka till alla!!

In her Eyes!!


För att kärleken finns!

Sitter då vaken och klockan är bara åtta. Skulle detta vara för ett år sedan så skulle jag precis lägga mej för att sova bort en hel dag. För att jag hade suttit uppe en hel natt. Ingen ro i kroppen.
Men nu är det inte så längre. Jag kan sova på nätterna, och framför allt jag kan somna. Det är det som har varit det största problemet. Att inte kunna somna. Att ligga i sängen o vrida sej en hel natt pga all ångest. Med myrkryp,svättningar,hjärtklappning mm. Allt detta finns inte längre i min värld!
Jag har inte haft en ångest attack på flera månader. Jag har inte haft ens lite ångest på ca tre månader. Att leva ett liv utan ångest är det underbaraste som finns.

I ett sjuktillstånd kan man göra mkt som man aldrig kunde tro att man skulle kunna göra. Men det är så att sammvetet och empatin för andra människor finns inte. Man är så fullproppad i medeciner som är till för att göra så att man "inte känner", så då gör man inte det. Det är meningen att det är ångesten man inte ska känna, men jag kände inget. Inte ens kärlek.
Det känns fel att skylla allt på medeciner,sjukvård och uppväxt. Men problemet är att det är så, att det faktiskt var det som var problemet.
Min uppväxt gjorde att jag mådde dåligt, Psykvårde gav mej medeciner som gjorde att jag inte kände och att jag blev en annan människa.
Det tog lång tid innan jag fattade att jag inte kunde leva så. Men när jag väl förstod så slutade jag med alla medeciner och tog tag i mitt liv.
Då kanske folk undrar vad det är jag har tagit tag i, för jag har ju inget jobb mm.
Nej det har inte, men jag får inte jobba. Det är många faktorer som spelar in.

Jag gick till läkaren för ett tag sen och förklarade att jag hade slutat med alla medeciner. Hon blev så klart inte så glad, för jag hade fått order om att jag inte fick röra i mina medeciner själv. På grund av att jag var så självdestruktiv så var jag tvungen att ligga inne på avdelning för att ändra i medeciner. Men de visste jag att jag inte ville, aldrig mer psyk!
Hon frågade i alla fall hur jag hade gjort för att sluta och vad mina tankar kring detta var. Jag förklarade att jag inte kunde leva ett sådat liv. Det funkar inte att gå rut som en zombie. Jag kommer inte ihåg någonting som hände förra året. Jag vet inget, det är hemskt kan jag lova. Jag vet bara att jag flyttade. Nått mer vet jag inte.. vart firade jag jul? vart firade vi min födelsedag?vem var o hälsade på mej på näl? Ingenting finns i minnet!
Jag tror inte att folk förstår hur hemst det är!
När jag hade förklarat allt för läkaren så sa jag att jag ville börja plugga igen, kanske jobba lite oxå. Hon skrattade till o frågade om jag verkligen trodde på det själv. Vaddå?! Jag åt ju inga medeciner nu, så nu kunde jag ju få tillbaka mitt liv, eller?
Så var inte fallet, jag får inte jobba eller plugga förens min sjukskrivning går ut. Och då måste jag först och främst arbetsträna.
För att jag inte ska bli sjuk igen så måste jag ta det lugnt och försikigt. Så även om jag vill, så får jag inte.
Sen e det ju så att jag gick upp 60 kilo med alla medeciner, så mina knän och fötter har tagit mycket stryk. Står jag i en timma så kan jag knappt röra mej för att det gör så ont. Men de kommer ju oxå bli bättre efter oprationen sen.

Så allt i mitt liv har blivit bättre, och mkt där till kommer att bli bra. Jag har bytt ut mitt tablett beroende till att vara beroende av kärlek.
Jag ger lite extra kärlek till mina vänner och min familj. Det känns som om att jag har missat det en lång tid, så jag tänker ge massa kärlek till alla livet ut!
Kärleken är ju endå det viktigaste i livet!!
Kärleken är livet!!



Nu har jag tjatat färdigt, så nu ska jag återgå till min kopp med kaffe och nyhetsmorgon.

Massa kärlek och styrka!! <3



Älska varandra lite extra i dag!

Tjejjkväll hos petra!

I lördags vaknade jag ganksa tidigt. Har ju lyckats vända tillbaka på dygnet,skööönt. Pääste hela dagen och tog det bara lugnt. Massa myys!
Frammåt eftermiddagen så var det dax o fixa sej lite,vi skulle ju vara hos Petra vid fem. Blev lite senare dock men kom ju alla fall iväg.  Säger bara ett ord;halkigt!
Väl hos Petra började öldrickandet med en gång. Mkt kul må jag säga. Petra du är en unerbar människa, med mkt kärlek i hjärtat!!
Det blev massa karaokesjungande och lite gitarr spel.
På vägen hem så kan jag anta att vi såg ut som idioter,haha. Det var glashalt ute! Alla fyra ramlade, det måste ha sett roligt ut!
Väl hemma så tog vi natmacka o sedan var det sängen som gällde.
På söndagen skulle jag tippa på att Eliisa var mest bakis,haha. Men att ligga i Nathalies säng tror jag hjälpte lite.
Lollo var här en sväng i går oxå. Det var myyys!

Massa kärlek o styrka!

Dundermysig fredag!

Hade en mkt mysig fredag med god middag och myspys sällskap! <3
Ikväll blir det att gå bort till Petra <3 det blir tjejjkväll med lite öldrickande o karaokesjungande :)
Det ska bli huur mysigt som helst!
Nu ska jag lägga mej bredvid darling o vila lite så man orkar med!

Massa kärlek till alla!! <3


Synd att folk inte fattar....

Jag tycker att det är mycket tråkigt att folk inte förstår hur långt fram i livet man har kommit... Om man följer min blogg varje dag, så borde man ju fatta hur långt jag har kommit!
Att gå från att vara ett vrak o smocka i sej 30 tabletter om dagen till att inte behöva NÅGONTING! I dagens läge behöver jag ite ta någonting för att vara klara av livet.. Det e ju knappt att jag tar alvedon...
Jag fattar inte vad det är som är så svårt att förstå!
Ska jag behöva förklara mej livet ut, ska jag behöva be om ursäkt 10 000 ggr till?!
Ni får tycka o tänka vad ni vill, men ni får INTE stå i min väg!
Jag älskar er o vill bara ge er kärlek, ge mej chansen att kunna de..

over and out

kärlek till alla <3

TRO!!!!

Att känna tro och hopp är det viktigaste här i livet. Om man inte hoppas på någon så känns det ju lixom inte som att man har ngt att leva för?! Och man måste tro för att hoppas...
Jag har hopats o i och med det trott, det e jag glad för. Att jag aldrig slutade tro...
Att älska är en väldigt stark känsla. Man kan älska många på många olika sätt. Det är väldigt viktigt att älska. Och det är viktigt att tala om för den man älskar att man gör jusst det. Då finns det ju inget underbarare än att få höra det tillbaka.
Jag tycker att folk ska ge lite mer kärlek till varandra! Det är inte så svårt!! Jag lovar! Världen har blivit en väldigt kall o kärlekslös värld.. det gillar inte jag!

Nu ska jag ta o läsa lite och dricka kaffe så här på morgon kvisten <3

Vill idag ge lite extra kärlek till alla!!!! <3

Att vara kärlek!

Nu ska jag vara heeelt ärlig! Jag vill igentilgen inte blogga! Jag e trött på att inte kunna skriva det jag vill skriva. Hur svårt kan det vara?! Läs inte min blogg då om det är så jävla jobbigt!!!Det var sköt att få ur mej det i allafall !

Igår var min lilla sötnos här! Vi hade det massa mysigt. Jag är såå glad att jag har dej min lilla plutt! Våra stunder tillsammans e ju bara för bra lixom, Vi e grymma! Du & jag Lollo,du &jag!!!!
Idag ska jag ta atg i min tvätt hade jag tänkt mej. alfedo kommer nog en sväng oxå. Massa styrka till dej o din familj!!
Ne nu e det musik o mera kaffe som gäller!


Massa kärlek o styrka till alla!!!

Nyårshelg,myspys!

Har vart den bästa Nyåren i mitt liv skulle jag tippa på! Helt underbar!!
Ifredags på dagen satt jag o hade mest tråkigt o ville att klockan skulle går så att man kunde börja fixa sej.. Jag satt o spelade i lite musik för att ha o minnas vilka som ska spelas in i studion sen.
Tillslut blev klockan såpass mkt att jag kunde hoppa in i duchen.. Jag sprang rut här hemma i ett lyckorus,Jag sjöng o hade det almänt bra!
Sen gick jag bot till syrran <3 som skulle bjuda på middag. Vi drack,åt,skrattade & hade mkt trevligt. Jag i Jeppoli hittade fort till Jägern så jag blev ju lite på pickalurven kan jag lova *hihi*.
Vid halv tio kom kråkan o hämtade mej o körde mej bort till Flummsan & Eliisa <3. Där var det redan folk,Janina o Nadja. Vi hade skit kul! Sen kom min lilla ängel Lollo!Åhh gud så glad jag var! Jag hade alla jag älskade rut omkring mej, Jag hade redan vart o systeryster och nu fick jag vara med mina vänner. Heeeelt fatastiskt!!!
Tack alla underbara för en helt underbar Nyår!!! <3<3<3

Ilördags låg jag mest i min säng o va ganska oatraktivt bakis, igår var jag vell lite piggare. Men jag gjorde inte så mkt.. Käkade lite mat o så :) Myys!!

Lägger upp lite foton från i fredags :)



Glada flickor vid tolvslaget :) <3


Glad Nathalie Vid tolvslaget..


Nyårspussas <3 så vacker kärlek!!!!

Man kan ju undra vad jag pratar om*hihi*


Partybrudara ee på G!!! <3


Tjooohoooo!!!!!!

Min vackra lillasyster!!! <3

jaha ;P hahah!


Jeppoli äter lite efterätt :)





Underbar Nyår med underbara människor! <3 Kärlek till er!!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus