Ojj vad länge sedan!





Not yesterday. But what the hell, I'm just as beautiful now

underbar fredag!

Idag vaknade jag en en baksmälla som hette duga kan jag lova. Men det var fan värt dom tre timmarna med skallebank o spykänsla, för fyyy fan vad kul jag hade igår! Tror jag skrattade konstant i typ tre timmar *hihi*..
Tack mina söta underbara för att ni finns!! <3
Lilleman ville att jag skulle komma på fest i dag, emn jag pallar fan inte dricka två dagar i rad :p Börjar man bli gammal eller?! :o hihi.. jaja, jag menar det finns ju en dag i morgon oxå :D Får se vad som händer :)
I nattens fylla o villa fick jag för mej att göra två "punchar", det blev fett nice ;) Lillemans komentar ; -"Shiiit vad sexigt, ser ut som att du föddes med dom :o! " Haahahah, vaddå "föddes"? Jo men viss jag kom ut med punchar i ansiktetet, hahah! Han e för rolig han ;)

Har vart borta hos mormor i dag :) *Älskar dej!* vi käkade lite sen drack vi glögg o åt pepparkakor o kollade på tv <3 myyyys <3
Idol va fan kass i dag asså.. Tycker ju dock att Linnéa o Minnah e grymma, men vafan va det för låtval alla hade gjort?! KASS asså! Mormor tyckte inte heller attt det va bra i dag.. så nej, i dag sög det verkligen asså!!

Nu ska jag meditera lite sen ska jag försöka nana lite..
Natti :*
Kärlek till alla!

<3<3<3<3


Jag och mina älsklingar! <3

Ge lite kärlek till alla!

Jag har inte uppdaterat bloggen på några dagra (förlåååt!). Men jag har haft lite fullt upp...
I måndags så drack jag kaffe med Alfredo o bara chillade,myys. Har umgåtts med han varje dag typ det sista, det e kul de! :)
I går kom lilleman hit igen o vi drack kaffe. Han hade med sej ölen och vinet som vi skulle ha i morgon (då de e big partyy på G).. Men.. efter kaffet blev vi lite törstiga *hihi* så vi delade på en bira,sen tog vi en var.. sen viiipps så va dom slut ;p Sanda (lillemans kompis) var här oxå,riktigt skön o trevlig tjej! älskar att träffa nya människor :)
Vi satt o tjötade och hade det trevligt. Men jag skulle ju upp på möte idag så det blev en tidig hemfärd för dom..
Som sagt så har jag varit p DBT-möte i dag. Jag träffade terapeuten som håller i det hela. Hon var en jätte härlig menniska med en energi som gjorde att samtalet blev mycket lättare än vad jag trodde att det skulle bli. Vi pratade bara lite om min historia,men mest om vad DBT innebär. Vi beslöt att detta var ngt för mej så nu följer bara några inviduella samtal till sen ska jag börja i gruppen.
Det är så skönt att äntligen komma igång med ngt! Att ge sin energi till andra människor oxå.
Dagen fortsatte med att jag o min lilla Lisse vandrade runt i stan en sväng. In på systemet,fidos o lite annat.
Sen var det en sväng hem till Lisse o Hannah för att käka innan det var dax att gå hem o dricka kaffe med lilleman :)
Min söta moster kom upp med en säck gardiner o dukar oxå :) Vet inte om jag ska behålla alla,det var ju ganska många.. Men mamma flyttar ju hit nu,så jag ska spara till henne oxå.. jag ska ta o göra ett röjj i min gardingarderob någon dag oxå...puuuhh... det e ju ett par kan jag lova,haha!
nää nu ska jag lägga mej o nana,vilket ska bli hur skönt som helst :)
massa kärlek till alla!
natti natti :*

Våffeldagen!

Idag har vart en mysig dag...
Det började med att jag tog det lugnt och mediterade en stund. Sen kom Alfredo hit och drack kaffe. Mycket prat och mycket skratt :D! tack gubben :)
Fick för mej igår att jag skulle bjuda upp mina små darlingar Lisse o Hannah på våfflor i dag, så dom kom hit nu på kvällen och mös. Det va massa mysigt. Har saknat dom sååå! Älskar er mina små sockertoppar! <3

Nu e det dax för lite meditation igen, sen ska jag vell försöka sova om det går.. tröööött!

Tänker på dej för mkt! FEL av mej!!

god natt alla underbara! Massa kärlek!!

R.I.P Tommy!

1961-2009 R.I.P <3

I natt är det exakt ett år sedan du försvann ifrån oss på ett mycket hemskt sätt!Att en människa kan göra så mot en annan människa! Du är otroligt saknad ska du veta min underbara vän! Många tårar har man fällt, och fler kommer det att bli. En kväll som denna tänder jag ett ljus för att visa att du finns i mina tankar. Jag pratar med dej, jag hoppas att du hör mej. Att du finns bland oss. Älskad och saknad! Tommy <3

 

När sorgen tar vid i våra liv måste vi komma ihåg kärleken!


Älskar mina töser <3

Igår var den roligaste kvällen på mkt länge! Var på förfest hos manny,sedan vart det ut på krogen.Alltid lika kul på Backstage xD Sedan vart det efterfest!! Dansade loss allihopa,somnade sju i morses vaknade tolv. Totalt underbart. När jag o Freddie kände att vi pallade med bussen så åkte vi hem till mej för att ta en kopp kaffe med massa tjöt..
Sedan kom Maria o Alexander hit o jag klippte lillkillen ( han blev jätte nöjd).
Lagade mat o chillade framför tv:n..
Sen kom min lilla söta moster upp för att kolla på "så mycket bättre" med mej :) Det var mys!
Allvarligt talat vad jag älskar Di Leva! Underbara människa! Grinar när jag hör han sjunga asså! Med hans syn på livet kan man komma långt..
Har haft en helmysig dag :)
Nu ska jag meditera lite sen ska jag nana!
Kärlek på er! <3

Heldag men den underbaraste mormorn som finns <3

Idag vaknade jag ganska sent.. Men det gjorde inte så mkt. Tog det lugnt med mitt kaffe o strosade runt lite här hemma :)
Sen var det dax för mej o iza att ta en tur till min oerhört vackra o underbara mormor :)

Nathalie på väg till mormor :)

Iza på väg till gammelmormor :)

Väl hemma hos mormor så satt vi o pratade om allt mellan himmel o jord. Hon förstår verkligen mej! Henne kan jag anförtro allt till! Sånt som man inte kan prata om med vem som helst,kan man alltid prata av sej om med henne! Min mormor är min klippa! Hon är axeln jag lutar mej mot när allt inte är som det är.

Men hon är oxå en jävel på att laga mat :)

Här står min vackra mormor o lagar min favorit mat;brunabönor & fläsk!

Bönerna i kastrullen o fläsket ska stekas :)

Under tiden som mommo lagade maten så satt jag vid bordet o pratade som om jag inte hade fått sagt ett ord på flera veckor. Men jag vet inte, men jag tror att när jag kommer upp till mommo så släpper allt jag har inom mej.Jag kan skriva det huuuur många gånger som helst, men det e så helt enkelt att min mommo e BÄST!!

Nu var det dax att äta :) muuuuuumsheeelt underbart!! jag åt så att jag nästan spydde,men faaaaan vad gott det vat! Tack mommo för den goda middagen :)

Min moffa han gör rätt i att ta en wiskey och en prilla efter maten ;) <3

 

Tack för en helt uuuuunderbar dag!! Älskar er båda massor!!!!

Nu ska jag försöka lägga mej någolunda tidigt i dag så att jag pallar upp tidigt i morgon. Ska nämligen ta o storstäd i morgon :) Natti på er alla

Kärlek till alla!! <3


God natt!!


Skägg?

Idag har jag bara vart hemma. Kände för att ta en dag då jag bara kan strosa runt i myskläder o inte känna press. Alla är värda att ta en dag i blad och bara vara :)
Min söta lilla Lollo o sötnosen Sandra var här på en kopp kaffe,lite utbyte av musik och massa goa skratt :)
Jag är så glad att jag har en vän som Lollo! Hon har funnits i mitt liv i så många år genom dom värsta stunderna, och hon har ALLTID stått vid min sida. Hon säger rätt saker vid rätt tillfällen :)
Älskar dej gumman!
På eftermiddagen efter en god middag bjöd jag upp min underbara moster :) Vi pratade om massa saker både allvarliga och roliga. Är glad att jag har henne oxå, men jag är nog lite extra glad för att jag har henne! Jag hade aldrig kunnat bo här om jag inte hade haft henne (hannah &lisse oxå :P). Men min moster e nog den goaste som finns :)  Tack för att du finns!! <3
Nu på kvällen har jag inte gjort många knop. Suttit i soffan o degat,kollat tv o bara haft det mys...
Nu ska jag sussa in i drömmarnas värld, där kan allting hända! ;)

Jag vill passa på att ge lite kärlek till alla oxå, för det är ni värda! Som jag skrev på min logg förut; " man ska ge ett litet frö kärlek om dagen" så det försöker jag med! Kan låta flummigt men livet handlar om kärlek.
Öppna mitt hjärta så finner du dig! Jag har många i mitt hjärta och jag försöker ge så mkt kärlek jag kan till alla!!
Ha det nu så gott!
kärlek<3

Bästa dagen på mkt länge!

Denna dagen började mkt tidigt. Har inte gått upp så tidigt på mkt länge! Men det var det värt!
Åkte ner till stan för att gå till läkaren..(jag va ett nervvrak)
Satt o väntade på att få komma in i nästan en halvtimma för att hon var försenad,menmen, jag kom in i alla fall.
Hon satt och tittade på mej ett ögonblick..*vad stirrar hon på?* har aldrig tyckt om henne.. men efter i dag så är hon min nya idol!
För ett tag sen, rättare sagt en o en halv månad sen, så slutade jag att ta mina "morgonpåsar". Jag tyckte att jag blev trött av dom och att jag fick ökad ångest mm. så jag slutade med dom..
När jag och min läkare gick igenom mina medc. förut så konstaterade vi att efter att vi hade tagit bort två st så äter jag bara nattmedc. nu. INGA ANTIDEPP!! Jag är så lycklig som jag bara kan vara!! Jag har som mest ätit 28st tabletter om dagen o nu är jag nere i tre jävla stycket :D !!
Sist gång jag träffade denna läkaren var innan förra inläggningen. Då sa jag till henne;"detta är sista gången vi ses, jag kommer att lyckas snart!"
Så förut så log hon mot mej o sa;"jag visste att jag skulle få se dej igen!"
Bara det gjorde mej huuuur glad som helst! Jag är så glad att jag inte har lyckats med mina SU-försök. Att jag inte försvinnit från planeten o lämnat alla underbara efter mej. Jag är så lycklig att jag får uppleva nuet! Att jag kan vakna varje morgon och känna livslust!
Jag fick för mej att ringa min älskade vän förut oxå, jag var tvungen att tala om att det hade gått så bra!! *Tack för sms:et gumman,du vet att jag älskar dej!*
SÅ FRUKTANSVÄRT LYCKLIG!!!

På eftermiddagen kom min lilla sketunge Rebecca hit, Vi käkade middag o hon rockade loss i vardagsrummet. Det e allt min lilla tös det! Rockbruttan nr1!! hihih <3

Nu på kvällen har jag vart nere hos mina underbara <3 Hannah bjöd på glass (man får synda ibland :P)
Älskar er tjejer!!! Ni är underbara!!

Nu ska jag krypa ner under mitt sköna täcke o försöka sova lite :)

Kärlek till alla som förtjänar det ;)
<3<3<3

promenad med hundarna !

Peonix på promenadPheonix på promenad i det fina vädret :)Izabäbisen i det fina vädret :)

måndag,igen!

Idag vaknade jag alldeless för sent. Mommo skulle ringa o väcka mej för att vi skulle åka o handla men det var inte lätt att ringa mej när min telefon hade dött :/
När jag sen vaknade så ringde jag upp henne.... ojjjj vad arg hon va :s Men det e  inte konstigt när min bakrund är som den är. Jag förstår både henne o mamma ( som oxå hade försökt att ringa) när dom blir arga på mej. Hade detta vart för ca två år sen så vart jag ju destruktiv o gjorde mej illa. Men ni behöver inte vara rädda för det längre! JAG HAR KOMMIT IFRÅN DET!!! Jag kan inte säga att jag aldrig ska göra ngt destruktivt eftersom att det e en av dom många delarna i min sjukdom. Men allt har minskat betydligt mkt! Mina nära o kära märker på mej att jag e lycklig nu, o det gör mej bara ännu lyckligare!
I alla fall, så blev det så att vi åkte o handlade en sväng ( sååå skönt att få fylla kylen till max) En mysig tur med mommo o moffa! Dom hade vart på IKEA igår oxå, så jag fick lite saker av dom bland annat fyra nya kuddar o ett täcke :) ! Älskar er <3

Dagen fortsatte med att min underbara Lissette kom upp o drack kaffe, ville skämma bort henne lite så jag gjorde en Irish Coffe till henne, så glad hon blev :) Hannah o Lisse fick en bukett med rosor av mej i dag för att dom har varit så duktiga,och för att dom är världens bästa vänner!! Utan er hade jag inte klarat mej <3
Min söta lilla moster kom upp en sväng oxå så det blev massa tjöt massa kaffe o massa kakor :)

När vi var o handlade förut så sa min morfar till mej;
-"Nathalie,vi har konstaterat en sak. Du har nog fan gått ner i vikt, du har ju blivit jätte lite kring midjan!"
Glad jag blev eller??? Jag längtar ju efter sånt liksom, även om jag ser på vågen att jag går ner så e det ju i alla fall när andra folk ser att man har minskat som det gäller liksom :) så nu e jag så glad man kan bli över det!



I morgon ska jag till läkaren o jag e skit nervös att jag inte ska komma upp :s och jag e nervös för att ens gå dit... jag tycker att Emina Music e läskig + att man inte fattar vad hon säger.
Jag ska minska på massa medc. o jag vet inte hur det ska gå... jag vill verkligen inte att dom ska komma med förslaget att jag ska lägga in mej,för jag får ju liksom inte byta medc. när jag inte är under uppsikt... men dom får vell göra ett uppdrag på mej att mobila teamet får komma hit på kvällarna o se att jag mår bra...
jag lägger inte in mej, jag lägger INTE in mej.. varför ska jag ligga inne på ett spyke för att trappa NER på medc. jag mår ju liksom inte ens dåligt. Men vi får se hur det går i morgon...


Nu ska jag krypa under mitt nya sköna täcke i jag ska ligga på en miljon kuddar (känns det som :P)

god natt folket,kärlek till er som förtjänar det ;) <3

En underbar lördag!

Börgade dagen med kaffe på balkongen, det börjar bli lite kyligt på mornarna nu så snart blir det till att röka iunder fläkten :)
Jag o Lisse tog oss en rejäl promenad med hundarna i det fina vädret :) Det var helt underbart att få komma ut! ryggen känns så mkt bättre nu! Att jag klarar att ta långpromenader tillochmed :)En mycket glad Nathalie!

Kvällen har vart jätte mysig, Har vart nere hos Hannah o Lisse o kollat på dansfeber.. Sen tittade vi på en sjukt bra film. I Love you Phillip Morrison tror jag den hette..
Den va i alla fall sjuk,sorjlig,rolig,allmänt wierd.. Så ja,den rekomenderas :)
Nu ska jag ta ett glas mjölk o ringa lollo sen ska jag sova för nu e jag mkt trött :)'

kärlek till er <3

pausen har varat för länge nu...

Vart en lugn dag.. Promenerade med iza förut en ganska bra bit o ryggen e betydligt bättre :)
Har fikat med min söta moster i dag oxå, fikatsunden slutade med att jag hade fått tre bärkassar med plastbyttor,skålar mm. haha hon är för söt :)
Va nere hos Hannah o Lisse en stund oxå men var tvungen att gå ganska snart för att hem o laga mat :)
Myst hela kvällen med mina små troll..
Jag är så glad att jag mår bra igen! Jag kan inte vara lyckligare :D (öhh,jo men har lovat mej själv att inte skriva om det).
Men jag e i alla fall väldigt  glad över att jag inte behöver lika mkt medc. och att jag klarar mej alldeles utmärkt utan massa ångest o skit. Trodde fan inte för ett år sen att denna dagen skulle komma,då allt inte bra är okej utan faktiskt bra!
ÄLSKAR LIVET! Är glad att jag inte lycades att lämna jorden i förtid. Allt har en mening!

Lyssnat på en underbar låt idag! Melssa horn har varit tabu för mej pga att jag inte ville minnas men nu går det faktiskt bra att lyssna på henne. Hon är en underbar låtskrivare och man känner med henne när hon sjunger med sin spröda röst,det loksom går in i benmärgen!

http://www.youtube.com/watch?v=RG9Dqaq4vio&NR=1
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu ska jag krypa under täcket :)
love <3

det sa plopp!

Jag vaknade ganska sent i dag efter att jag hade vart uppe såpas sent i går..
Men det var skönt att få sova ut!
Idag har jag druckit kaffe med min kära moster o snackat lite skit :). Hon är bara för underbar :)
Sen så va det hög tid för att tvätta. Har ju inte kunnat göra det när ryggen vart kass men idag så gav jag mej fan på det, så nu e hela lägenheten full i tvätt. Bara för att jag hade knappat in fel program på torktummlarnen (dumhövve?JA!).
Jennifer kom hit för att ta en sigg typ,klippte topparna på henne oxå..
Har inte gjort mkt mer än så idag.. :) Men faaan vad jag har tvättat,gööött!
Nu ska jag ta min lille grisunge o lägga mej, e trött som satan!
Ha det gott!
love <3

en heldag med min lisse <3

Idag har jag vart med min underbara vän Lisse heeeela dagen lång. Det börgade med en kaffe o massa tjöt på min balkong,som utväcklades till att jag drog fram sminkväskan o skapade en heeeet brutta av en brutta som redan e het dock men hon blev fanemej hetare!Sen käkade vi "frulle" hos mej(tunnbröd med kassler,mmmm).
Sen gick vi ner till henne o Hannah, Hanna jobbade dock till 21:00 så vi beslöt oss för att hyra en film :)
Vi hyrde "I taket lyser stjärnorna",herrejissanes vilken fin film. Vi satt båda två o lipade som körvar :'(...
Efter det va det dax för desperata hemmafrua o cougar town,under tiden han hannah komma hem. Efter två mkt spännande program så körde vi på "min" film,Dagboken.. Den har lyckats beröra alla mina vänner..Den e ju bara för underbar! jag älskar den!


Så här såg Lisse ut när jag var klar med henne!
En riktig heting om ni frågar mej :)






Den andra katten jag har skaffat ska INTE heta magda,den ska heta saga <3 hon är så vacker så jag e ju bara tvungen till att lägga upp kort på henne oxå :)


På detta fotot e hon ju bara sååå underbar!



Iza o Saga myser i soffan <3



Iza pääser i soffan! <3



Izas kille försöker sno en liten puss :)



Lillkillen myser med pyjamas innan han ska nana, o mamma L myser tillbaka :)



Natti <3


PS. Tack för god mat, o den smarriga glassen :)

Ny vecka,nytt tänkande!

Igår fick jag hem mitt lilla knyte som jag saknat ngn enormt. Så imorses så gick vi första promenaden sen ryggen pajjade på mej. Det gick förvånasvärt bra, men efter att vi ahde vart ute två ggr så värkte ryggen extremt på mej. Men så e det ju!
Jag har vart nere hos lisse o hannah en sväng i dag oxå. Bäbisarna är såååå söta,tror att jag ska ta en  när den e 8 veckor. Fastnade såå för den. Den e grå-brun med ett spräckligt mönster i ansiktet. Lisse tyckte att jag skulle döpa den till scarface men jag vill nog att hon ska heta Magda,haha,hon ser ut som en Magda.
Idag kom äntligen mitt lilla hjärta Jenn hem. Så vi käkade mittag (Hemmagjort klyftpotatis o hemmagjord friterad kycklig :)) Det var mkt gott!
När magen var full så satte vi på en film. Och det blev "Dagboken",Den e ju bara underbar. Vi satt båda två o lipade till den.
Många känslor o minnen väcks när man ser den. Jag ska se den i morgon oxå men då med Lisse o Hannah.
Man kan inte se den för många ggr, så e det bara!
Nu ska jag krypa under täcket med mina underbara små änglar...
love <3

min lilla plutt!


MAMMA SAKNAR DEJ!! HUUUUR MKT SOM HELST!! <3

Ny design igen!

Till dom som inte riktigt ser vad jag har skrivit för att jag har bytt desigt så uppdatera sidan (om ni har den som en sparad sida) så funkar det ;)
love<3

Lördag hela dagen!

Idag vaknade jag ganska sent, men det var gott att få sova ut. Jag har tillbringat dagen i soffan som en total soffpotatis(haha,not kul!). Sen fick jag för mej att jag skulle försöka mej på att tvätta. Men med en rygg som e totalknäpp så gick det vell inte som förväntat. Jag fick i alla fall det viktigaste tvättat. Sen gav jag mej ner till min kära moster o tog en kopp kaffe :)
Jag har ikväll kollat på filmen PS. I Love U, vilket är en av dom bättre filmerna jag sett. Har ju redan skrivit om den så jag hoppar det nu,haha.
Jag har lust att byta bloggdisign igen,vilket jag har gjort typ tusen ggr, men jag blir ju aldrig nöjd.
Jag hittade en som jag trivdes bra med, men fick klagomål om att man inte såg vad jag hade skrivit. Men innan jag dejtar kudden ska jag nog ta o byta tillbaka till den.
Imorgon hoppas jag att jag får hem min lilla Iza en stund,men vi får se vad min "hundpassare" säger :)
Nu (snart) nana!
love <3

PS. I Love you


En helt underbar film! Kärlek rätt igenom!
Tänk att kärleken kan vara så stark! Jag saknar stunderna då jag tittade på det vackraste ansiktet i världen och tänkte, "Dej älskar jag,dej vill jag dela mitt liv med,du är min ända, det ända jag begär!"
Att älska är det vackraste som finns! Det är den underbaraste känslan av alla!
Att känna sammanhörigheten med en menniska så som man gör, är det vackraste man kan önska sej i livet.
Kärlek i livet är det underbaraste..


Hemma igen!

Har ju vart kass i ryggen ett tag nu, o i söndags blev det akut sämre. Morsan blev skitorolig så jag ringde till sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag skulle åka direkt in till Uddevalla sjukhus till akutortopeden. Jag fick liiiite panik med tanke på att jag har två bebisar som jag inte kan lämna hur som helst. Jag fick tag på min underbara vän som kom som ett skott o hjälpte mej att ta iza,och mormor fick ta o komma hit o mata katten o så.
Maria körde in mej till uddevalla. Det tog typ tre timmar innan jag fick träffa läkaren, men jag fick så mkt morfin så jag kommer inte ens ihåg vad läkaren sa. Bara att jag skulle bli inlaggd på en avdelning.
Jag låg på ett "tvårum" med en dement tant som hade spjälkat ben. Hon försökte flera ggr krypa ur sängen,men hann inte då jag ringde på personalen.(herreguuud!)Snacka jag va orolig när jag skulle sova.Tänk om hon hade krypit ur sängen o rammlat o jag inte hade hört det?(uuuhh)
Min underbara Lollo kom o hälsade på,hon drog med sej lilla Balle oxå. Dom hade med sej snus o en tidning.(som jag inte kunde läsa för att orden flöt ihop med varandra.
På måndagen så röntkade dom ryggen på mej för att se om det cva ngn nrv eller om det var diskbråck jag hade.
Men på Tisdagen då jag fick beskedet så sa läkaren;
-"Jag vet inte hur den läkaren so du har träffat innan kan konstatera diskbråck utan att ha röntkat dej.För du har inte diskbråck,du har ett Ryggskott som inte vill ge med sej."
Ett ryggskott?!!? Hade jag åkt ända till Uddevalla för att jag hade ryggskott?!?!
Jag frågade  läkaren om man verkligen kunde ha så ont bara för ett ryggskott, han svarade att man kan ha det i olika grader. Så jag fick stanna kvar en natt till (fast jag ville hem). Igår när läkaren "rondade" så frågade han om jag skulle klara mej hemma eller om jag ville stanna kvar en natt til. "NEJ, herregud,jag vill hem!" va mitt svar på den frågan.

Så igår kom jag hem med en jäääävla massa värktabletter o morfin tabletter(intebra)
Min underbara lilla "hundpassare" kom hit med iza så att jag fick pussa lite på min lilla bäbis. Sen kom mitt hjärta Jennifer med myspys till Grey´s som hade sesongspremiär i går(uuuuunderbart!)
En stund in på kvällstimmarna så kom mina underbara Hannah o Lisse upp för att ta en sigg.
SKOJJA vi garvade ihjäl oss då Hannah hade plattat Lisses hår o satt i löshår o satt på henne mascara. Hahahaha!!!
Men hon blev fin min lilla pingla.
Nu ska jag ta mej en sigg till sen ska jag lägga mej o vila ryggen :)
Puss på er alla <3

till dej...

http://www.youtube.com/watch?v=iE9DiVhWB8k

ajj,ont,diskbråck...

Jag har vart på källstorp i dag.. Jag e en tant med diskbråck o kryckor :(
Jag får inte röra mej en meter utan kryckorna.. Jävlahelvete!!
Har tillbringat kvällen med god middag o idol.. Kollade sedan på en skiiiit bra film "Dagboken".
Tror att jag ska ta o titta på den en gång till o lipa lite mer...

Saknar dej,älskar dej!!
Dela ditt liv med mej?


Nattinattnatt <3







Dagboken!!!




Har precis kollat på väääärldens bästa film..
Jag grinade konstant igenom hela filmen. Guuuud vad vackert!!


Jag vill leva mitt liv med dej
Dela med mej av alla mina stunder
Jag vill dö vid din sida





Nu förstår jag vad du menade! Jag älskar dej!!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus