21/4

Jag har inte skrivit på några dagar, jag har vart jäävligt dålig. Massa ångest o skit i livet som man måste gå igenom,men som man helst vill slippa. Jag har inte ens orkat fixa med min iPhone för ens nu. Jag e TRÖTT på folk som säger en sak o gör en annan, o jag e sååå jävla trött på att folk tror att dom kan leka med mej, som om jag vore någon jävla docka som man kan göra vad man vill med!!
Det e slut med det nu kan jag lova!
Usch säger jag bara!!
Jag önskar ine ens min värsta fiende att må så här...
Det känns som om att hela bröstet ska sprängas o att lungorna sakta men sägert krymper ihop...
Jag vet inte hur jag ska förklara det men alla som har vart med om ångest vet vad jag pratar om.
Imorgon ska jag träffa läkaren o förhoppnongsvis blir jag av med mer mediciner då.
Jag pallar fan inte att käka ett halvt apotek varge dag.
Men det e ju just därför jag e här oxå...
Nu ska jag ta mej en sigg med anna sen ska jag nana.
love <3
-------------------------------------------------------------------------------
Jag trodde,jag hoppades.. Nu vet jag.....

15/4


idga har dewt vart en bajjs dag igen,massa ångest o skit.M en mamma o Thilda kom hit en sväng,det var mysigt. "B" åkte hwm på nattperm i dag, det var vell inte så kul kanske. Lite ensamt på rummet.
Bara för att dom har slått ihop två avdelningar på uddevalla sjukhus så måste alla gammlingar komma hit i stället nu.. HALLÅ!?! Det känn som om man e på ett pannsionärshem eller nått... känns typ som om jag e på jobbet med alla de gammla. Man känner sej bara ivägen o man vågar ju fan knappt fråga efter medicin för att dom har fullt upp med att byta blöjor!
Det är inte mkkt som e bra ny asså... men jag säger som papa alltid har sagt ; När det är som värst kan det bara bli bättre... jag lever på det hoppet!
Nu lite korsord sen nana. Love <3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ligger i sängen o alla tankar går till dej. Jag fäller en tår,och önskar att allt var som det var då.
Jag saknar dej så oerhört mkt så det e inte sant!!! Jag drömmer om dej på nätterna,jag tänker på dej på dagarna.. du var min lilla älskling. Vi var så glada att vi fortfarande var kära i varandra efter så lång tid! Men nu är det över..  jag kommer aldrig att få tillbaka min duls! Det gör så fruktansvärt ont.
Min underbara lilla ängel, mitt allt,mitt liv!!
Du var min styrka när jag var svag,du var min röst när jag inte kunde tala,du var mina ögon när jag inte kunde se, Du såg det bästa som fanns i mej...
Det var inte kärleken som försvann, det var mitt sjukdomstillfälle som gjorde det hela.
Jag HATAR mej själv fö det jag gjorde. Att göra slut med sin livs kärlek är vell inte så jävla smart?!?
Men jag brukar ju klanta till det ganska bra annars så det var vell inget nytt för allmänheten..
Jag ÄLSKAR dej sååå mkt!!!!!

14/4

Vet inte vart jag ska börga... Det har vart en helvetesdag alltså! jag har verkligen mått skit och gör det fortfarande.
Jag är en människa som inte begär så mkt men ett liiitet mess skulle sitta fint nu, varför hör hon inte av sej? Vad har jag gjrt?Jag vet bara att jag saknar dej heela tiden. Första gången jag ligger inne utan att ha dej vid min sida,suck,FAN ta allt!!!
Jag e tom tom tom...
Som tur e så har jag "B"... hade hon inte funnits vid min sida så hade jag gjort massa dumma saker. Men hon är en underbar människa <3
Nu ska jag lösa korsord sen ska jag nana!!
Kärlek till alla!!!

12/4

Idag har jag pratat med läkaren. Dom ska ta bort maaassa mediciner för mej o sätta in en ny som jag hoppas funkar! Jag blir helt knas här inne, men som tur e så har jag "B" jag kan prata med o hon kan prata med mej :) så vi hjälps åt lite granna kan man ju kanke säga,haha.
Livet e en prövning och den ska vi alla försöka oss på. Det är lätt som en plätt vissa gånger o annars så kan det vara svårt som satan. Just nu e det svårt.
Jag kan inte sen en framtid utan dej men det e ju nått  jag får lära mej. Det gick bra i börgan innan jag riktigt fattade att allting var över. Alla år vi hade ihop,alla underbara stunder. Men som i tidigare inlägg så har jag skrivit att detta har jag nu kommit på.
Så e det med det!
Men livet går vell vidare som alla säger... men jag älskar dej i alla fall!!

-------------------------------------------

Jag har haft massa su-tankar o cut-tankar dom sista dagarna men jag har klarat av att hålla mej ifrån det! Hejja mej!! Jag känner mej faktiskt ganska duktig när jag klarar av att inte skada mej :)
Nu ska jag äta kvällsmat..
Love <3

11/4

Det har vart en helvetesdag! Massa ångets o skit, men det e ju sånt jag får räkna med när jag trappar ner medicinerna. Ångesten växer i bröstet som ett stort svart moln. jag kan inte andas. livet blir till en liten bibbla. Allt man har vart med om finns i den lilla bubblan, jag kan sitta o titta på den lilla bubblan o känna att jag vill spräcka den. Men då blir alla så ledsna. Men jag slipper det onda. Ganksa så själviskt men det e lätt att vara det när man mår som en stor jävla hundskit!!
---------------------------------------------
Jag saknar dej nått så fruktansvärt mkt min lilla ängel. Men jag har idag kommit på att det är ingen idé för mej att sitta o gråta på nätterna,ha ångest o må skit. För det gör jag ju bara för att jag hioppas någonstans i mitt hjärta att det kommer att bli vi igen. Men det kommer det inte. Du saknar den gammla NAthalie,den Nathalie som inte låg med panikångstattacker och vägde över 150kilo. Men det kommer att ta ett jävla bra tag tills jag e den glada posetiva o lyckliga Nathalie igen. Så med andra ord så kommer det aldrig att bli vi igen,vilket gör fruktansvärt ont!
Du var min duls,du är min duls o kommer alltid att vara!!
Jag älskar dej över allt annat gumman!!
Och det kommer jag alltid att göra!!

9/4

Idag har det inte vart bra kan jag ju bara säga.Det ända bra med denna dagen vat att jag har vart ute för första gången på en vecka!Men annars har jag typ
sovit bort hela dagen(men det var nödvändigt). Jag tänker på dej heeela tidden men jag vet att jag inte ska göra det men jag gör det i alla fall!! Det e inte så jävla lätt som sndra tror.
--------------------------
När man läggs in så tror man att man ska må bättre,jag mår Sämre. Jag har mer cut-tankar o su-tankarna flödar.Jag vet inte vad jag ska göra :(
Jag önskar att jag hade dej vid min sida genom detta :(
ja aj ,jag vet inte vad jag ska skriva mer,jag tror att jag ska nana nu
love  <3

den 7/4

Idag har jag spenderat hela dagen i sängen. jag har vart så fruktansvärt trött asså.
Jag fick lite lätt panik när jag fick syn på att jag inte hade några cigg kvar,jag hade pengar på kontot men personalen tar inte kortet o tar ut penga för det kan bli struligt o blablabla,så jag fick ringa till mamma i högsta panik o säga till henne att  hon var tvungen att komma o rädda mej. Och som den underbara mamma hon e så kom både hon o Thilda o Alexandra.
Så dom räddade min dag. Men nu kommer det roliga; när jag står och ska ta mina mediciner så berättar min kp att jag har "ut med personal" så mamma hade inte behövt komma hit, men det var kul att träffa dom iaf, saknar dom sååå mkt!! jag vill HEM!!Men jag ska vara kvar tills jag känner mej stark nog att klara av vardagen o tills dom har dragit ner på mina mediciner soppas att jag inte käkar en hel näve morgon o kväll, jaja de va ett jävla tjat på mej i dag. men nu ska jag i alla fall dricka tre sen ska jag sova...
Älskar dej mamma!! Älskar dej Thilda!! Ni är mitt liv!!!

den 6/4

Idag har det vart en jobbig dag. Jobbig som faan! Jag har träffat läkaren o han har ju iof tagit bort massa mediciner men ångesten har tagig över. Jag har konstant ångest nu o det e fan inte trevligt!
Jag kommer inte ihåg vilka mediciner han drog ner på men jag ska ta reda på det så att jag håller koll på vad som händer i medicinlistan.
Det e så jävla torr luft här inne så min tunga gör skiit ont *hahah*, men men så kan det vara ;p
Sakanr min söta lillasyster så det gör ont i hela mej!!! Hon är min klippa! <3
Nu ska jag nana, love <3

den 5/4

Dagen har vart bajs,jag har mått dåligt som bara den vissa stunder så jag har sovit det mästa. Det känns verkligen inte bra att ligga inne igen :/ men de e ju ett måste. I morgon ska jag få träffa läkaren, det ska bli intresant. Jag hoppas han kommer ta bort massa medicin nu.
Nu ska jag nana o drömma söta drömmar :) natti <3

4:e april

Det var meningen att jag skulle skriva från o med dag ett som jag kom in,men jag har inte orkat. Jag har typ sovit hela tiden,men det har ju oxå vart skönt. Dom har trappat ner min lyrica med 50mg. Det e bra! När jag kommer här ifrån så ska 80% av mina mediciner vara borta!
Mamma o Thilda var här i dag med lite påskgodis o Loka :) (ÄLSKAR ER!! <3)
Idag har jag inte mått bra alls, jag har vart trött men inte kunnat sova (vet ej varför) men så e det.
Nu ska jag lägga mej o vila lite för medicinerna har börgat värka känner jag.
love<3

då var det klart!

Igår var jag hos psykologen,jag talade om för henna exakt vad jag kände såå hon tog in läkaren i rummet i slutet av vårt samtal.Dom ville att jag skulle lägga in mej men det vägrade jag.Mamma e ju här så jag förklarade för dom att jag inte skulle komma att göra mej något illa när mamma o Thilda e hos mej,så jag fick åka hem. Jag vilade en stund,sen kom Janina på besök.Hon förklarade massa saker för mej (hon e den ända som kan få mej att fatta),så jag fick insikt i vad som var nödvändigt. På kvällen kom mobila teamet hit för dom hade ett uppdrag på mej,så vi satt o pratade lite.Dom ansåg att inläggning var i hög prioritet.Jag skulle åkt upp i går kväll men det ville jag inte, så I dag ska jag åka upp till näl.Det blir inläggning för min del :( .Men det e ju som sagt var det bästa för mej nu. Jag HOPPAS att det blir 57:an o inte 55:an! men det e ju nått jag inte kan styra över.
Tack underbara duls för att du finns för mej! Jag älskar dej gumman!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus