♥Monday Morning♥

♥ Igår kom min underbara vän Lollo på kaffe på förmiddagen -myys-, jag är såå lycklig att jag har henne i mitt liv!!
Sen hade vi besök av fatser A, det blev lite kaffe, hårslingning och mkt skratt! Fick träffat F för första ggn på ett och ett halv år oxå, det var trevligt, stooore killen! ;0) (man växer visst en del på den tiden)
Sen vidare hem till älsk för att spendera veckan!

Jag älskar att vakna upp här, det känns fortfarande som en dröm! Att vakna av små lätta pussar i nacken och Janinas röst säga ;"Nu får du vakna Älskling" Åhh vad det är underbart!♥
Att kärlek kan vara såhär stark! Att känna sej nykär hela tiden, ja, det är heeelt underbart!!! Jag tycker att det är så skönt att höra att andra ser att man är lycklig, och att dom ser att våran kärlek är så djup. Då vet man att det inte är bara vi som upplever det.
Jag vet par som inte ens har vart med om en tiondel av vad vi har vart, och det har inte hållt. Jag tror att finns den där speciella kärleken så klarar man allt! Sen är det klart att man måste vara stark som person oxå, men jag tror att kärleken är det som verkligen gör att man klarar det.♥
Vi är verkligen som en människa, vi vet vad den andra tänker, vi avslutar varandras meningar. Vi känner det den andre känner utan att säga ngt. Och då vill jag påminna att vi bara har vart med varandra två månader än så länge... Gud vad detta är underbart!!

Nu ska jag ta och sätta igång och städa lite här,så det är klart när baby kommer hem från jobbet. Sen ska jag fixa lite luch till min sötröv.

Ha en bra måndag alla!!!
Puss och Kärlek!!♥

Ikväll blir det myyyys!

Idag har jag vart hos mammsen, -myys-! Älsk kom förbi en stund oxå, vi spelade lite kort och skrattade massa! Älskar att du går sååå bra ihop med min familj!!
Nu står maten i ugnen, det ska bli gott! Ikväll är det melodifestivalen, -kulkul-

Nu ska jag pussa massa på min kvinna!!

puss och kärlek till er!

Hon är flickan som gör allt, för att göra mej lycklig!!!

Idag ska jag traska hem till min kära mor. Jag ska dit och vara lite tsöd åt syrran som ska sitta på röven i flera timmar och få håret fixat... Det kan inte vara kul!
Hon ville i alla fall att vi skulle komma bort, och självklart så gör vi de!!!

Nu e de frulle och lite mys som gäller!!!

Puss och kärlek!

Som en död guppie?

Myst med darling ikväll, mkt god mat o massa  frukt! -gott-
Kollade BB nyss, herreguuud, jag garvade rätt kraftigt i slutet när "paret" hade sex och bruden ligger som en död guppie! -asg- "Är det skönt för dej?" frågar han...- Neee det ser inte ut så! haha, jaja jag är i alla fall glad att jag inte har den erfarenheten ;P

Nu ska jag bära in min kvinna i sängen, då hon somnat i soffan -söööt-

puss o kärlek!

Äntligen fredag!

Det känns som om att jag har längtat ganska mkt efter att dena dagen skulle komma. Jag vill ta det lugnt och mysa med min kvinna utan att ngt anat stör. De e då det är härligt att helgerna kommer.
Vaknade med ett ryck i morse och sprang ner i tvätten, så nu e det gjort i alla fall! -skönt-
Fick plockat o grejjat lite oxå, strukit lite o fixat. Har fått handla lite oxå, så ikväll blir det fruktfat,ost och dippa grönsaker. -myys-

Nu ska jag ta mej en kopp cuppochino o bara mysa tills älsken kommer hem! Åhh vad jag saknar henne!!

Puss och Kärlek!

Tryck mej på näsan -så kommer en truddilutt!

Idag har det vart en lugn och härlig dag! Fick ju beställt kläder oxå, det gillar vi!!!
Lollo var här o åt brunch, sedan blev det lite "slät bulle med vanilj i" (då det nästan inte var ngn vanilkjkräm i, och lollo blev besviken så fick den heta det -hihi).
Sen kom den efterlängtade underbara stunden, då min underbara lilla ängel kom!! -Åhh lycklig-
Vi har myst,ätit,myst,skrattat,myst,skrattat lite till och mys ännu mer!!!

Vi har en förmåga att komma på små bedårande lekar -hihi- Idag handlade leken om att; man trycker den andra på näsan så ska man nynna en sång, sen trycker den andra igen och då ska man nynna på en ny sång som börjar på den bokstaven som den sista sången slutade på, hahah! Lät rätt krångligt!!! xD Men gud så kul det va!!
Älsk fick panik och började asgarva så fort jag närmade mej hennes näsa för att hon inte kommit på ngn låt.
Jaaa, man kan roa sej med mkt!!!

Sen kom ju då den stunden som inte är så rolig, att älsk åker hem. :'( Då jag MÅSTE tvätta imorgon, så var det bäst att jag stanade här, hon kommer ju ändå hit i morgon och ska stanna över helgen =) -myys-

Nu sitter jag här med ansiktsmask och dricker mitt gröna te, snart ska jag krypa upp i soffan o kolla på BB. Sen ska jag bannemej sova!

Puss & kärlek!!!


Janina-Min Sötröv!!!


-muuums-

Beställt lite kläder idag -glaaad-

 

Igår fick jag ett par sååå snygga ärhängen av min underbara lillasyster igår!! sååå fina :)


youre name will always be an echo in my head!

Vaknade gaska sent idag, av att lollo ringde. Hon kommer strax hit o dricker lite kaffe med mej! -myys-
Jag fick för mej att bara å in o kolla lite kläder på nätet, det resulterade i att jag nu har beställt en ny uppsättning av kläder. det gillar vi!
Nu ska jag sätta på lite musik e grejja lite :)

Älsk kommer senare, jag ska göra lite god middag till henne.. Saknar henne så att det gör ont! Jag kommer sååå pussa sönder henne sen när hon kommer xD
Älskar dej dockan! Du är min finis!!!!

kärlek!

var det någon som sa citronvatten?- jaaa tack!

Idag har det vell kanske vart lite full fart kan man säga.. Fasst ändå ganska lugnt imellanåt.
Vaknade ganska sent, ca 9. Drack mitt kaffe o hade min morgon.. Älsk kom hem, det blev lite lunch massa mys o sedan vila. Sen fort iväg till bussen, skulle ju hem o tvätta.. Ner till moster, dricka kaffe. Upp till tvätten.. fixa o dona. Upp till mej, syster o jeppoli på kaffe. Fixa datorn mitt upp i allt (fråga mej inte varför?).Fixa kvällsamt, Kolla BB. Ut o gå, fixa lite till med datorn.
Ja, jag skulle ju kunna skriva allt det mysiga kring detta. Typ vad vi åt, vad vi pratat om mm. Men jag orkar fan inte!
Jag är såååå trött på datorer o skit nu, fasst ändå så fast i de! Åhh!!! Jaja.. Min dator har vart krach men nu e den fixad, och jag har suttit i flera timmar o grejjat med den. Men nu så!!! -glad- De kanske inte e konstigt att man e trött på det när det bara krångöar, men nu så hoppas jag att den ska vara fixad, för alltid!!

Är som sagt hemma hos mej i natt, o älsk e hemma hos sej. Jag hatar ätterna då vi är ifrån varandra!!! Men vi ses ju imorgon igen! -myys-
Nu har jag druckit en liter citrovatten, det e såååå gott!! Känner att jag kaske kommer att få springa upp på toa en del i natt, men det är det värt!
Saknar sötröv nått fruktansvärt, så nu går jag o lägger mej så att det blir ny dag fortare!!

Puss och Kärlek!

misslyckade semlor!

Vaknade för en timma sen, totalt utvilad! -sköönt- Nu sitter jag o dricker mitt kaffe, strax ska jag ner i tvätten o slänga i en maskin. Sen blir det frulle-tajm!
Igår va Lollo här och drak kaffe -myys- Saknat dej hjärtat!!!Snaaart ska hon flytta hit, o då blir det mkt lättare att ses! (glad nathalie) Vi var även och handlade lite igår, så nu är det fullt i kyl o frys! -sköönt-

När vi kom hem igen var det meningen att vi skulle göra semlor o bjuda petra på, men ojj ojj ojjj! hahaha, dom blev inte så fina om man säger så :P totalt misslyckade! Men älsk gillade sina o petra gillade sin, det var igentligen bara min som blev fel. Haha, men kul var de!!

Jag satt o kikade på lite kläder igår på nätet, hittade mkt fint.. så det kommer nog att beställas lite snart ;P

Nu ska jag äta frulle, sen kommer snart älsk hem oxå. Då ska jag pussa sönder henne, för idag ska jag åka hem :(.. - Älskar dej sötröv!! Du är underbar!!

Kärlek till alla!!!


I'm in love!

Idag åkte jag hem till Älsk. Det är ju måndag, och det har blivit rutin att vi är hos henne på veckorna och hos mej på helgerna :).
När jag kom så tog vi en kopp kaffe och pussades massa! Vi var ju tvugna att ta igen alla vi missat sedan igår!
Sen åkte Janina ner till stan och lämnade in filmer vi hyrt, jag röjjde upp lite här. Efter det så tog vi en promenix till affären. Vi fick för oss att äta Kycklingsallad á la Janina&Nathalie ;) till den salladen MÅSTE man äta baguetter med Knorr Garlico (kall) sås!
hallå eller? MUNORGASM!!!! åhh vad gott det är, vi satt båda och sa mmm underhela måltiden! -hihi-

Efter maten så kröp vi ner i soffan under våra goa täcken o kollade på film. Baby somnade efter ca 20min, såå söt! -myys-
Jag har försökt att få in henne i sängen i 2 timmar nu, men hon vill inte "ligga där inne själv,""vill ju vara med deeeej!" Hihi, klart att hon får ligga kvar i soffan, men snart ska jag oxå sova så jag får bära in henne i sängen strax ;).

Imorgon trooor jag att det blir frukostdejt med min underbara vän Lollo! hoppashoppas!!!

Kärlek till ALLA!!!!

Mina Älskade Små Mirakel!

Jag/Vi har fyra små mirakel i vårt liv. vi har tre katter och en hund. Dom är verkligen våra bäbisar! Jag vet att vissa tycker att man inte ska "dalta" med djur, att djur är enbart det.. Djur. Jag daltar inte med mina djur, jag ger dom maaaassa kärlek!!
Alla fyra är otroligt gosiga av sej... heelt underbara! Alla som träffar dom blir helt kära!
Som idag på bussen.. Fyra stycken stannade i bussen o sa att Iza va söt som bara den. Jag blir ju helt stolt!
Alla som träffar Majsan tycker att hon e supersöt o gosig (kan dock vara jobbigt att hon vill sitt apå axeln heela tiden, även att hon hoppar upp på folk. Men det är så hon är uppväxt, på min axel!). Alla som träffar Azita säger att hon e helskön, superfin för att vara Sphynx (nakenkatt). Alla som träffar Andersson säger att han e såå vacker och ståtlig. Han e ju bara för skön när han går runt och har en attityd som proppsar på att han e såå cool ;) min going!
Ja, alla våra djur är heeelt underbara!! Det är rätt kul att se vem dom tar efter. Majsan tar efter Andersson i det mesta, men även lite av bigsiz Iza. Iza tar efter Azita och Andersson. Azita är total kopia av Mamma J, och Andersson är kopia av mej.
Dom är verkligen helsköna!!! Jag längtar till den dagen alla fyra kan leva tillsammans! Jag tror att Azita o Majsan kommer att bli bundisar! -myyys-

Andersson; Min helsköna lilla kille, han pässer mest hela dagarna o stoltserar runt som familjens herre.

Majsan; Busfröet i familjen, hon håller igång 24/7. Hon älskar att störa brorsan, och hon älskar att bli runtburen -myys-

Azita; Nakenfisen i familjen, Hon är en riktig "donna". Hon är vacker som bara den och det vet hon om. Hon älskar att ligga under täcket med Mamma J och mysa!

Iza; Familjens bäbis, Hon älskar att bli ompysslad, älskar att bada o bli klippt. Hon hatar sin overall, men älskar att vara ute o springa i snön (om det inte e för kallt för tassarna).

 

Jag har ingen bild på hela familjen samlad (äään), men det kommer allt att komma i framtiden! Jag älskar mina små mirakel mest i hela världen! Vi är en ända stor,underbar och lycklig familj!!♥


Utan dina Andetag!

Jag kan inte förklara i ord vad du betyder för mej!!

Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor!!

Vår kärlek är unik!!!


Sommarskor mitt i vintern? -Nej tack!

Igår var vi en sväng ner i stan. Först var vi hos Flummsan & Eliisa, Tack för en trevlig kväll gummorna!! Sen begav vi oss ut på krogen en sväng. Det var väldans trevligt! Janina o Petra var glada i hatten, mkt mysigt at se dom så lyckliga! Äkta vänskap!!
Även om jag var jätte trött o helt ville hem, så hade jag jätte roligt! Tack mina underbara!!!

Idag har jag mest huvudvärk, men inte pga baksmälla. Huvudvärken kom redan igår.. jaja, men det går vell över. Älsklingen mår inte så hundra -hihi- men jag ska allt pyssla om henne lite idag med god mat o filmmys! Det är helt underbart väder ute idag, så jag ska strax ta en promenad. Jag älskar att gå långa härliga promenader, synd bara att knäna inte tycker att det e lika kul. Men snart så!!

Hoppas att alla får en mysig södag!

Puss & Kärlek


Bonito día!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Och det har vart skööönt.
Syrran o Jeppoli var här o fikade förut,myyys! Men dom begav sej hemmåt för att laga lite middag. Ha en trevlig kväll mina söta små smurfar!! <3

Det var meningen att Petra skulle komma hit o käka middag o kolla mello ikväll. Men planerna ändrades ganska hastigt. Baby ringde mej o sa att "ikväll partar vi, om du vill såklart!". Det e klart att det e mysigt att sitta hemma o ta det lugnt och det gjorde vi igår. Och Eliisa har fylt år så jag kände att vi kan lika gjärna ta ett par kalla o sedan kika bort en sväng till dom. :) Så Petra kommer sen för att förferra lite här, sedan ska vi röra rövarna till Eliisa&Flummsan. Kulkul!!

Så här sitter jag nu och tar mej en liten drink i väntan på att jag ska åka o hämta öl. Älsk är på kalas hos sin farmor, så hon kommer hem lite senare. Jag har redan tagit fram kläder o allt. Så nu sitter jag bara o väntar på att "han" ska ringa,så jag kan åka. Känner inte för att hoppa in i duchen o så ringer han när jag har schampoo i hela håret, -blubbblubb-

Detta kommer att bli en kanon-kväll! Ha en bra Lördag alla kära underbara fina människor!!

Kärlek!!


Handla lite granna? Jaa!!

Vaknade i morses med ett ryck o visste inte vart jag var! Jag hade nämligen drömt att jag satt o käkade middag med Plura och resten av Eldkvarn. Mkt mysko dröm! Men när jag hade vaknat till liv o fått lite kaffe i mej så gick jag upp till mommo.
Där var min kära mir, dom hade haft frukostdejt. Det blev lite prat o skratt innan vi åkte iväg för att handla lite.
De sa booom, sen ekade det i plånboken! (tills jag gick o tog ut mer pengar ;P)

Väl hemma var det meningen att jag skulle tvätta, men då e det ju bra att tvättmaskinerna fungerar! Jaja, jag får ta det i morgon!!
Nu lagar jag lite mat till mej o frugan. Ikväll blir det Let´s Dance o mys!

Kärlek till alla!!!


Kvaliteétstid med lillasyster!!!

Igår när jag kom hem efter att ha vart hos Janina ett par dagar, så fick jag finbesök. :)
Först kom Alfero bort o tog en kopp kaffe o tjötade. Det var underbart att få träffa honom igen efter all som hänt. Styrka till dej vännen!
Sen efter en stund kom min underbara lillasyster. Det blev massa skratt o mkt flams. Vi tog en tur ner till stan för att ta en kaffe, vi testade "Slussen" som jag fick för mej va ett mysigt ställe. Men ack vad jag misstog mej! Otrevlig personal o alldeles för högljutt och inte alls så mysigt som jag hade för mej. Men man lär sej alltid ngt nytt :0)
Jesper,Jespers bror och Emad med fru var med oxå, trevligt!!

När jag kom hem satte jag mej o mös med en kopp te och lite skvallertidning!

Kärlek!!

Heartbeats..

Sitter i soffan, lyssnar på underbar musik, invirad i ett täcke o äter müsli&fil...
Mkt mysigt, Gud så jag älskar morgonen!!
Men sstrax ska jag ner i tvätten o fixa lite, sen ska jag se till att grejja lite. Jag ska åka hem idag :/ inte kul att vara ifrån älsk, men det är ju bara en natt. Imorgon är det fredagsmyyys!!!
Syrran ska komma bort sen. Det tycker jag är dundermysigt. Tror att vi har en del att prata om..

Nee, nu ska jag ta mej en siggeligg, sen ner i tvätten!

Puss!!!


The Kids Are All Right

Igår beslöt vi oss för att kolla på en av dom tre filmerna vi hyrde i måndags. "The kids are all right" heter den.
Det var vell bra i det stora hela, men jag blev lite ledsen i hjärtat en sväng. Tycker inte om när en människa kan såra utan samvete. Men annars var den ju bra!

 

Den får ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥


Doppa för bästa smak!

Har friserat min lilla tjej nu på morgonen, så Lambi släng dej i väggen! -hihi- Älsk fick hjälpa till lite när hon kom från jobbet. Sen var det till att vila en stund... jag vaknade redan efter en timma, men just den timman varje dag krävs när man går upp halv sju på morgonen. -sköönt-

Min sötröv sover, och jag sitter o käkar Ballerina Kladdkaka. Jag känner mej hopplöst godissugen idag! Jag brukar inte vara så här sugen, men ojj ojj ojj! Choklaaad! mm'mm'mmmm!!!! Jag ska snart gå in o hoppa på kvinnan, sen ska jag övertala henne lite ang middagen idag ;)

Kärlek till alla (eller kanske lite choklad?)


Yo soy tuyo para siempre mi amor!





Trött tjej!

Herre min skapare, Igår var jag nog tröttare än någonsin.. -gääääsp-
Men jag fick för mej att vara lite busig i alla fall! -hihi-
Jag messade älsk och frågade om hon kunde passa Iza, och jag skulle "spendera natten hos moster". -hihi- I själva verket så var det så att jag åkte hem till älsk medans hon jobbade, jag lagade lite god middag till hon kom hem (helt utan hennes vetskap), så när hon kom hem och jag hoppade fram "Suuuprise" så såg hon ut som ett frågetecken! Men guuud så glad hon blev!!
Vi åt lite middag (mkt gott) sedan la vi oss för att vila en stund.

Lite senare fick vi kaffe sällskap av faster A o kusin E, mkt trevligt att ses igen efter så lång tid! Jag o E började genast prata om musik, om vem som spelat in vad den sista tiden.
Ska försöka få ihop det så att vi kanske kan spela in ngt i hop i framtiden -leeer-!

Efter dom hade åkt hem tog vi oss en promenix med Izebisen, sedan hoppade vi in i duchen o lade oss ganska tidigt. . -sköönt-

Idag är jag dock lite piggare.. Har ätit frukost och ska nu ta o grejja lite innan älsk kommer från jobbet.
Tänkte ta och skämma bort henne lite sen och ge henne lite massage med min nya olja -flirt-.

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe till!

Massa kärlek tilla alla!!!

14/2

Hade en heelmysig måndag! Det var ju som sagt meningen att vi skulle gå ut o äta, men efter ett litet snack men min kvinna om att jag var alldeles för trött för det så beslöt vi oss för att åka ner och köpa hem lite thaimat. Jag tycker att det är supermysigt att gå ut o äta, men när man är så trött så att ögonen går i kors så tycker jag nog att det är bättre att stanna hemma.

Det blev att vi åt,-mums- och sen så bytte vi lite paket -glaad-
Janina fick av mej, en ring i form av "bling döskalle", ett skitsnyggt armband och en tröja. Hon blev jätte glad, och det var ju det som var meningen -hihi-. Hon var grymt het i sin nya tröja hihi!
När det var dax för mej att öppna mina paket så satt janina och småhoppade på stolen, hon var nog lite pirrig över om jag skulle gilla det eller inte. OM jag gjorde!! Jag fick ett par übersöta örhängen, "bigbling", hon vet att jag älskar det!
När jag öppnade det andra paketet, så såg jag bara asken först. Redan då tappade jag andan... Herregud, nu var det pirrigt!
Jag öppnade den lilla asken och där låg ett sååå fint halsband! Jag blev så glad att jag grät, -"Du skulle ju bli glad?" Sa min lilla älsk, jag svarade ganska segt att det va ju det jag var, överlycklig!! Smyckena jag fick var verkligen huur fina som helst!! Hon känner verkligen mej och vet vad jag gillar!
Jag fick även en massageolja ;)

Efter att vi hade ätit så gick vi in och tog en lååång varm duch tillsammans,-myyys- efter det så stupade vi i säng. Herrans vad trött jag var!!
Hela dagen var hur mysig som helst!!
Tack min underbara för en helt fantastisk dag!!!

Kärlek!

Alla ♥-dag!!!

Idag är det en Kärleksfull dag, och jag tycker att alla ska ge varandra lite extra kärlek till varandra idag! Eller till vem som helst.. Det behöver ju inte vara romantisk kärlek. om du ser en dam som ska över gatan idag så hjälp henne och ge henne lite kärleksfull energi! Det finns så mkt man kan göra för andra som igentligen inte tar så mkt tid,kraft och energi från sej.. men man gör det inte i alla fall... inte bra!
Så idag uppmanar jag ALLA att ge lite kärlek till dom man stöter på under dagen :)

Jag ska strax ta o fixa mej och sen ska jag ner till stan en sväng för att kika runt lite. Sen ska jag möta upp älsk och samåka hem till  mej. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på för mysigt idag. Jag tänkte att vi kanske inte skulle göra denna dagen till ngt så stort. Me det ville min Älsk! hihi, hon tycker att man ska mysa till det rejält en dag som denna.. och älska varandra lite extra mkt! Så Ikväll ska vi ut o äta♥ och bara skämma bort varandra! Efter resturangbesöket ska vi hem och ta ett varmt bad och dricka lite skumpa. -Underbart-
Det kommer att bli en übermysig Alla ♥-dag!! Helt fantastiskt!!

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe till sen e det dax att sätta igång!!!

Massssa KÄRLEK till alla!!! ♥♥♥


Janina min Ängel!!!!!

Min Underbara Älskade!!

Idag är det två år sedan jag skrev ditt namn i min nacke, men det är sex år sedan du ristade in ditt namn i mitt hjärta!! Jag har fortfarande inte riktigt förstått vad som händer i mitt liv nu, att jag har fått tillbaka dej!! Det känns som en dröm, som om att jag snart ska vakna upp och att allt är borta.. Men så är det inte!! Vi ska aldrig vara ifrån varandra igen!! Resten av livet ska vi spendera med varandra!!
Det är inte alla som får uppleva denna starka och enorma kärlek och dragningskraft till en annan människa, men det får jag. Och det är helt underbart!!!
Att vakna vid din sida på morgonen, krama om dej och tala om hur mycket jag älskar dej!! Att få dina vackra kärleksförklaringar till mej!!
Att få kyssa dej och känna hur marken försvinner under mina fötter, Allt detta är heeelt underbart!!
Du är ljuset i mitt liv, och vi har bevisat för varandra och världens skapare att kärleken övervinner allt!!
Vi har gått igenom sååå mkt tillsammans, och vi har klarat det! För att vi vet, att vad som än händer så är vår kärlek till varandra stakare än något annat!!!
Vår Kärlek är unik!!!
Janina min Ängel, Jag älskar dej mer än något annat, mer än någonsin!!!
Du och Jag är Kärlek!!!!


Bakis? Svar: JAAAA!!!

Har haft en suuper mysig helg! I Lördags var vi ju som sagt hemma hos Anna&Milo. Det var hur kul som helst. 22 brudar i ett o samma vardagsrum. Ja, kan det bli annat än kackel och massa skratt? ;0) Det var dundermysigt!! Massa Tack till gummorna!!♥

Men igår mådde man vell kasnek som man förtjänade... så bakis har jag inte vart på huuur länge som helst!!! Men det kanske e nyttigt, då kasnek jag inte dricker lika mkt nästa gång. För så dåligt vill jag aldrig må igen! Jag låg mest i sängen hela dagen och ropade på älsk.. hihi, men hon e så söt när hon försöker pyssla om mej trots att hon är lika bakis som jag!

På eftermiddagen så tog vi o köpte oss lite mat i form av Bakismaten nr.1 Pizza! Sen kom Jenn och tjötade en stund. Myyys! Blev massa skratt och hysteriska anfall xD!!  ♥ Love u Hunnie!!!

Nu ska jag ta o fortsätta med mitt morgon mys!!

Massa Kärlek till alla!!!


Härliga Lördag!!!

Sitter ny duschad och go invirad i en handuk med lite go kräm i ansiktet. Jag har en härlig drink bredvid mej, jag tittar på min underbara kvinna som dammsuger.
Vi har vart hemma hos mammsen och tjötat lite, mkt trevligt måste jag säga!♥ Saknat er!!
Det har vart fruktansvärt härligt väder idag. Det är helt otroligt hur humöret kan förändras på grund av vädret. Jag har nästan kännt mej lite lyrisk idag!!♥
Jag ÄLSKAR att vara så lycklig som jag är!!!-underbart-

Jag ska strax ta o börja sminka mej och göra mej redo för kvällen. Vi är bortbjudna till Anna&Milo på tjejkväll. Det kommer att bli väldans trevligt att träffa lite nya härliga människor!! Det gillar jag! *leer*


Vill bara skriva att jag älskar min Duls väldans mkt!!! Du är mer än Guld värd!!♥

Nu gott folk är jag redo för Paa'aa'aartyyy!!!

 

Kärlek & styrka!!


Ny Design!

Japp, då fick man ÄNTLIGEN en ny design på bloggen.. Var sååå trött på blommorna ;0)
Tack Emeli&Angelica för hjälpen!!!
Tycker att den är suuuuperfin!!!!

Hjärter dam..


Morgonstund har guld i mun!

Let life come close!

Vi fick finbesök igår, det var mt trevligt! Underbara människa ♥
Det är sååå skönt att det finns såna människor som kan se saker ur sit egna perspektiv först och främst. Att inte dömma.. Underbart!!
Jag tillbringade mkt av gårdagen med att städa här, älsk blev glad då hon var massa trött när hon kom hem från jobbet. Min lilla sockertopp!! ♥

Idag ska vi åka till mej, vi ska spendera helgen hemma hos mej. Det ska bli mysigt!♥
Imorgon är vi bortbjudna, och det ska bli mkt trevligt att träffa lite nya människor med nya energier!!

Nu ska jag fortsätta med mitt morgonmys♥


Kärlek & Styrka!!


Morgonmys med min lilla Snutta!!!




Morgonmyser med min lilla Snutta!!! <3

Happy mee!

Kaffet puttrar i Kaffebryggaren och jag sitter o myser.. Kollar på folk som rusar till jobb och skola. Snart är jag en av dom.. Längtar!!
Vinkat av älsk som åkt till jobbet (huvva, stackars när de kommit så mkt snö!).
Morgonstunden är den bästa på heeela dagen! Det är så underbart att bara få sitta o få "vara". Att kunna dricka sitt kaffe i lugn o ro... Myyys!♥
Sen ska jag ta o städa lite, Det behövs! Men gud så avslappnande det är!

Kärlek och styrka!!♥


The Last Song ♥

Igår sålde jag min svarta skönhet. Då jag inte spelar på henne längre så tyckte jag att hon kunde få komma till en ny familj som kan dra av ett par riff på henne! ♥ Saknar henne dock redan!!

På kvällen satt vi o film myste, " The Last Song" hette filmen. Den var vell bra, men jag tyckte inte att man fick se känslorna på rätt sätt. Hmm, kanske e lite bortskämd med ruskigt bra filmer ;0) Sen va Miley Cyrus en av huvudpersonerna, och både jag o älsk har lite svårt för henne. Så jag kan ju lova att hade det vart en annan skådis så hade nog hela filmen vart bättre.

Den får; ♥♥ av ♥♥♥♥♥

Det blir inte alltid som man tänkt sej..

Vart hemma hos goa Petra o druckit kaffe idag. Vi kollade på en jätte bra dokumentär oxå. Gud vad vi skrattade! :0)
Sedan hem till mej för att laga lite middag. Moster kom upp en stund o tjötade lite, myyys!
Det är så skönt att ha sin familj runt sej. Att alla förstår en utan att dömma. Att dom inte sätter en i ett fack, att man får vara den man är. Men allra gladast är jag över att dom ser ens framgångar!!! Dom ser hur långt man har kommit i livet, att man faktiskt har lyckats!! Älskar er!!!!

Det var inte alls meningen att jag skulle nana med Älsk i natt, men jag kunde bara inte hålla mej från att åka med när jag såg i hennes ögon att hon inte ville att vi skulle vara ifrån varandra. Gud så myys det är att få vara med henne!!! <3 Kärlek på allra HÖGSTA nivå ;0) <3

Kärlek till alla!!! <3


När bergen känns för höga
och du inte har mod eller styrka att klättra
När vägen du är på
aldrig verkar ta slut
När vägen tillbaka
känns alldeles för lång

Då finns jag där...

Du kände dej svag
Du kunde inte kämpa mer
Du kände att allt var över
Vägen var för lång
Ingenting kvar
Tom..
Trots allt kämpade du

Kärleken övervinner allt!!!

♥ 


Kaffemys, jajjemensan!!!

Igår hade vi en mysig dag. Petra var här o drack kaffe! Det blev mkt skratt och massa prat,och lite planering. På Lördag ska vi ha kuuul!!!! Det va jätte mysigt att du kom gumman!!♥
På kvällen kom "Curry" o drack lite kaffe o tjötade, blev massa skratt där med! :)

Pratade med mamma igår oxå, ÄNTLIGEN!!!♥ Älskar dej!!!!

Idag vet jag inte vad som kommer att ske, tror att det blir att vi tar en promenix hem till Petra för att ta en kaffe,Myyys! Sen ska jag hem o städa! Hihi!! :)


Jag kräver inte att alla ska älska mej, för jag älskar inte alla!!
Jag kräver bara att bli respekterad för den jag är!!


♥Kärlek & Styrka!!

Myshelg!!

Lördagen var dundermysig!!! Maten blev lyckad, då Dulsen satt o sa "mm-mm-mmm" under hela måltiden. *hihi*
Melodifestivalen var ju bara sååå bra! Jag gillade nästan alla låtarna. Vi kom fram till att SwingFly´s låt var bäst, men oxå Dannys låt var bra. De gillades inte av alla att han var sååå bra som han var, "jag gillar ju inte honom" sa Bejbii. "Men de e ju låten o framförandet vi ska gilla, så jaa! den var bra!" Hihi, söööt. 
Jag tyckte att den var skiit bra! Den kommer ju SÅÅÅ bli en "plåga" på Sveriges dansgolv!

Igår när jag vaknade kände jag mej totalt utvilad! Det var sååå skönt. På dagen åkte vi hem till Älsk,då det var visning på hennes lgh. Det gick ju bra! Underbara Petra var här och drack kaffe oxå, myyyys!
Sen lagade vi lite mat,(Fiskgratäng a La Nathalie & Pärer) Det var gottit! Sen intog vi soffmys-läge för att kolla lite filmer som vi hade hyrt...

 The EXPERIMENT:

En totalt psykisk film som utspelar sej i ett fänglse. Det är ett experiment som görs på "vanliga" människor. Dom delas upp i fångar-vakter. Man får se hur Maktkänslan kan ta över vem som helst. Jag mådde allmänt dåligt av att titta på denna. Att det kan göra så mkt med en människa bara för att dom får makten. Älsk satt mest och var förbannad! 

Denna Filmen får; ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥

 För Kärleken:

Denna filmen handlar om fem personer. Vi får följa dom under en dag och i slutet på dagen korsas deras vägar i ett våldsamt livsavgörande ögonblick. Vi hade stora förväntingar på denna filmen. Men blev väldigt besvikna på den, då den var mkt dålig. Jag satt och var mest irriterad hela filmen för att den var så dålig. Jag trodde att filmen skulle handla om kärlek, men så är inte fallet.

Denna Filmen får; -♥♥ av ♥♥♥♥♥




Nu ska jag äta frulle med min kvinna. Sen e det promenad som gäller! :)

Kärlek och styrka!! ♥♥


 


Mina Älskade!!


Min vackra Underbara Duls!!!<3



Dulsen och Izabäbis myser!!<3



Fick detta fina kortet en kväll när vi var på varsitt håll, ÄlskarEr!!!<3


Dulsen Nanar med två av favvotjejerna! Sötnosar!! <3

Mina älskade hjärtan!!! Ni fem är allt som betyder!!! <3


Ja men de e ju bra!

Blir så fruktansvärt trött på folk som säger en sak o gör en annan!
Allvarligt talat!!? Tror ni att jag tänker stanna kvar efter detta?
Okej om det händer en gång... Men när det händer nästan varje gång så blir jag förbannat trött på det!
Behöver inte sådana som er i mitt liv, klarar mej alldeles utmärkt utan er!!
Det är BARA ni som förlorar på detta!!!
Tack o hej, ha det gött!!!


Idag smäller DEEEE!!!!!!

Bild Google



Idag smäller de! Melodifestivalen 2011 startar! Jag är pirrig exalterad och mest galen idag känner jag! hihi!Jag har följt medolifestivalen som en slav sedan jag var liten. Det är en folkfest som heter duga! Helst av allt skulle jag vilja vara med i svängarna och uppleva det på nära håll.

Bara för att det är en sån stor dag idag ska jag slå till på stort när det gäller maten. Vet inte om det kommer att bli bra, men tanken är att jag ska göra; Vitlök & Timjan-späckad nötstek, Ungsbakad sesampotatis m. fransk Löksallad.Till efterrät blir det en fruktdrink :). Vi får se hur det går! ;P

Idag är det ganska många okända artister som är med. Men man känner ju igen namnen, men jag tror inte att många vet vilka dom är. Det är; Danny,Dilba, SwingFly,Jenny Silver,Jonas Matsson,Rasmus Viberg, Le Kid och Pernilla Andersson. Av dessa känner jag bara igen de tre första.
Det kommer att bli en kanon kväll! Det känner jag på mej!! :D

Bild Google

Puss och Kärlek till alla, Nu ska jag lägga köttet i marinad!!

 


tv-spel o soppa!!

Igår var det verkligen en sån lugn dag som jag ville ha.. Perfa!!!
När vi satte oss i ro på kvällen avnjöd vi lite soppa o Tv-spel.. Dulsen e bra söt när hon tror att det hjälper att lyfta på huvudet för att se "bakom kullarna".. hihi! Sööötpööt!
Har aldrig gillat att spela så, men igår var det faktiskt jag som ville! ;) hihi!

Ikväll blir det en fredagsmyskväll med mina älskade flickor.. Ska slänga ihop en liten fiskgratäng tänkte jag..
Sen klockan åtta så e det dax att dansa! Shake it baby!

Imorgon är det en stoooor dag! Melodifestivalen börjar!!! Det e inte alla som gillar de, men jag ÄÄÄÄÄLSKAR de!! Det e den stora höjdpunkten på året!!  Det kommer bli en riktigt mysig kväll.. Lite god mat, och massa soffmys med kvinnan!! <3

Nu blir det lite frulle!! :)
<3


Kärlek och styrka!!


Lugn och ro!!!

Idag blir det en lugn och skön dag... Ska pula lite här hemma, och bara ta allt i min egen takt!
Har beslutat mej för att sluta stressa runt som en iller... det e bannemej inte bra i längden!
Så... Lugn och ro!!
Nu ska jag koka lite ägg och göra lite frulle till mej och Dulsen.. Myyyys!
 Kärlek <3

"Rom är en stad i Paris"

Igår var det full rulle hela dagen.. Söka lägenhet,klippa Curry,städa & dona + massa mer.. Men de e ju kul när det händer lite menar jag :p
Hittar ingen lägenhet som passar om man säger så... Så jag får vell helt enkelt vänta på att den kommer till mej!
Curry blev bra i håret, klippte inte mkt men de blev ju bättre än innan..
Jusst det, jag drack kaffe med lollo oxå, det e alltid lika mysigt :) Vänskap! <3
Sen åkte jag iväg till min kära Duls med min söta vovve och övernattade.. Det va ju mysigt må jag tycka! <3
Hon behöver ha lite hjälp här hemma då hon e lite dålig, så då passar jag ju på att umgås om man säger så *hihi*! Så myyysigt att få ta hand om min lilla sjukling!! <3
Idag har det grejjats lite... Sen åt vi lite god mat och kollade på solsidan. Skrattat så att jag har ont i magen! xD
Spelar lite frågesport oxå, de va myyys!
Då inte antenkabeln funkar så får det bli lite mer solsidan innan man ska nana. Får kolla "Sofias Änglar" på nätet i morgon eller nått..

Kärlek och styrka till alla!!!


Lite extra styrka och kärlek till Alfredo och hans familj!!!!!



Dagens citat; "Rom är en Stad i Paris!" Såååå söt!!!!!!!!<3<3<3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus