Älska filmkvällar!!

Har mysit med sötröva här nu med film o pizza.. Myys! Jag bara älskar att ligga i soffan med min goding o gosa!
Nu blir det strax nattinana för min del, älsken nanar redan så sött ♥

puss o kärlek på alla godingar!!!

fruktansvärt tröttsamt!

Tankar blir ord, ord blir handlingar... kan man tycka! Men så är det inte alltid.. Det kan vara jävligt mkt snack o väldigt lite handling! Och det gör mej så fruktansvärt irriterad!
Jag vet liksom inte vad jag ska göra för att ni ska förstå!? Man kan ju tydligen försöka i flera år utan att ngn fattar vad det handlar om, vad som kommer att hända om ingen gör ngt snart!
man kan tydligen lägga all sin energi på det, och sedan är det som bortblåst!
Men det orkar inte jag... Då tar Nathalie avstånd! För jag vet att jag är värd så mycket mera än detta! Det tog ett tag innan jag isåg det... Jag lät er hålla på som ni gör, sen bad jag om ursäkt. Men det funkar inte så längre!
Nej nej, nuu e det väldigt färdigt alltså!!


Mår som en sessa!

Ja, fasst kanske inte riiiktigt.. Men nästan!
Blev att jag åkte hem till N igår.. Lite vindrickande med flickorna =) Det var väldans trevligt! Blev att vi gick ut en sväng, men attans vad mycket folk det var! -trångt- Luktar ju abel när det är så fullt oxå!

När jag kom hem i natt låg älsklingen och sov, så jag smög in i köket för att dricka lite cola... Då får jag ett sms av Janina där det står " Jag kommer ut i köket nu, bara så att du inte blir rädd!" Hihih, jaa jag blir ju rädd för minsta lilla. Och skulle jag stå där ute och lulla och det plötsligt skulle stå ngn där i mörkret så skulle jag nog svimmat!  Hon är allt go min darling!!

Jag mår ju lite sisådär idag, men det var det helt klart värt! Men jag mår inte såå dåligt så jag inte klarar att göra ngt.. Jag har även en tendens att bli sådär mysig på bakfyllan.. Så jag har myst med en kopp kaffe och tända ljus här nu. Och vädret gör allt lite extra mysigt!

Men nu ska jag ta tag i disken... Tror jag ;)

Puss och kärlek till allla!!!!!


lördag!!!

Ja idag är det Lördag och vi kom hem till älsken för en stund sen =)
Snart ska vi börja med maten och sen tror jag att jag ska ta och vila en stund..
Jag vet inte än hur det blir, men det kan hända att jag går ut med flickorna ikväll ;)
Men vi får se! =)

Puss och lovielooove!!

Fredagen som var...

Jag ÄLSKAR FredagsMys! Men det tror jag att alla redan vet!
Att få laga lite god mat, och sedan få avnjuta den tillsammans med älsken och "så ska det låta" är bara för underbart!
Under tiden som jag lagar mat har min älskade fru en tendens att alltid somna.. Och hon är inte ensam! Azita och mamma J är som två tummar i en röv-oskiljbara! Sover den ena så sover den andra, äter den ena så äter den andra osv.
Men det är mysigt! Dom är såå söta när dom nanar!!



När maten sen är klar och jag ska väcka älsken så har hon en tendens att reagera på ngt konstigt sätt... Tydligen ser man då ut så här!


Hihihihi, min älskade sötröv!!! ♥

Efter good mat och massa mys blev det att vi tog en kvällspromenad! Mycket mysigt! Sen var det dax att slå röva i soffan o kolla på film, "step brothers", och ajj min maage! Fasiken vad jag skrattade!! Hahah!
Det vart en myyysig fredag med massa gottit!
Jag bara äääälskar fredagar!!

Bara "för att", så slänger jag upp kort på maten oxå ;)

Breserda fläskfilé, vitlöksmarinerade champinjoner, tzatziki, klyftor a la Nathalie och sallad :)




Och till efterrätt (ca 2 timmar senare) lite glasstårta! :)

Puss o kärlek!!







Lycklig kvinna = Nathalie!

Skulle ha en NathalieDag igår, med tvätt-städ-meditation-mys... Meen så blev inte fallet! Blev att jag tvättade två maskiner och sedan gick ner till moster och drack kaffe. Jag tycker ju att det är mycket trevligare än att städa!
Blev att jag åt lite (goood) middag där nere oxå, mannen i huset är ju kock så det kan ju inte bli mycket bättre! Hihi!

Efter lite familjemys var det dax  för mej att gå upp o forts med städet..
Jag hann bara ta tag i damugaren innan det plingade på dörren!.. jag blir alltid lika nevös när det kommer ngn sådär utan att man vet om de!
Så jag tittade i dörrögat, men det var ngn som höll för det! Och jag öppnar bannemej inte då asså!!
Men seeen.. såg jag ett öga på andra sidan dörren, och DET ögat visste jag vems det var...
Det var min fina älskling som kom o överaskade mej!! OM jag blev överraskad! Herrejissanes, jag började ju nästan grina!!  Sen tar sötröven fram en blombukett och ett litet paket... Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara skapelse?!
I paketet låg det en liten tavla, huuur fin som helst!


Blommorna var hur vackra som helst och pryder köksbordet så fint!



Jag har helt enkelt världens bästa flickvän ocg jag älskar henne över allt annat, och det bästa som finns är att veta att kärleken är besvarad!!



Dagen började med sovmorgon -sköönt-, Men nu är det dax att göra ett litet ryck!

Puss och MASSA fredagsKärlek till alla!!!

Mina älsakde små liv!


Min älskade Majsan!!♥


Min finis♥


Morgonmys!♥

Mannen i mitt liiiiv ♥


Nanar med mamma J! ♥


Jag älskar er så oerhört mycket mina älskade små sötungar!!

Jämställdhet!

Morgonmyser som aldrig förr och kollar på "efter tio", där dom pratar om jämställdhet. Dom menar på att Jämställdhet i ett förhållande förstör(?). Att mannen ska vara man och kvinnan ska vara kvinna.
Då kan ju jag undra lite hur dom menar att man ska göra i ett "homoförhållande"? Måste den ena vara "man" och den andra "kvinna".?
I våran familj är det väldigt jämställt. Vi är kvinnor rakt igenom båda två, och så har det varit i 6 år nu. Och jag kan inte påstå att jag tycker att det förstör ngntig... Så jag fattar inte vad dom vill komma fram till. Men men..

Igår åkte vi hem till Lextorp. Det var inte meningen (som vanligt,-hihi-) att Janina skulle följa med. Men vad gör man när man inte vill vara ifrån varandra? Hon kan ju lika gjärna ligga här och vara sjuk som där, så länge jag kan pyssla om henne.
Jag fick köpt mej blommor till balkongen igår oxå, och det blev väääldans mysigt måste jag nog tycka -myys-.

Från det ena till det andra. Jag tycker att det har vart ett jävla klagande på att jag bor i "gettot"(vilket inte jag tycker). Saker som att alla skulle vara kriminella och det ska vara så hemskt för att det bara är nysvenskar mm. har man ju fått höra ett antal ggr!
MEN, om det nu skulle vara så otroligt hemskt här så tror jag inte att "Film i Väst" skulle hyra en hel trapp här.
Så nu har jag nya grannar... Massa filmfolk som dom så fint kallas. En av mina nya grannar är Olle Sarri himself. Jag tror faktiskt inte att dom hade vart här, om det var så hemskt.
Bara för att informera så finns det kriminallitet precis överallt!

Nu ska jag pussa på min kvinna innan hon ska åka! Sen blir det till att tvätta för hela slanten!!

puss o kärlek!

Blåser bort!

Att ta en kopp kaffe och sigg på balkongen på morgonen, är dagen underbaraste stund! Men Inte när det blåser storm ute! Ja, jag blåser nästan bort! -intekul-
Förövrigt har det vart en väldans mysig morgon...

Igår va de full rulle! Satt på VCT i två och en halv timma för att få komma in o träffa Bengan. Tiden gick ju dock lite fortare när jag träffade kära F och satt och småpratade (blandat med asgarvande) ;).
Men det gick bra i alla fall hos läkaren. Blev lite prover tagna och kolla vikten. -5 kg är ju inte fy skam!
Men det är bara en början!

Idag är det dax att åka hem till Lextorp! Jag ska passa på att köpa blommor till balkongen innan jag åker. Tycker att det ska bli mysigt att få iordning.
Nee, nu ska jag ta mej lite frukost innan jag får besök av min underbara Lollo!!


Puss och Kärlek!!!

Min underbara fina!!

Fick ett helt underbart sms av min fina älskling i dag!! Hur glad blir man inte när det kommer ett sms bara sådär av ingenting!!? Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på hur underbar min kvinna är!!!





Älskar dej sååå min fina underbara!!!!!


Baby youre my home!!

Kom hem till älsken för ett par timmar sedan. Blev att vi tog en promenad ner och handlade lite, inte lika skönt för fötterna... men men. Ska ju till läkaren imorgon. Hoppas på att dom kan hitta en lösning!
Vi hade turen att stöta på A-M oxå, det var väldigt trevligt att träffa henne! När älsken frågade hur det kändes att träffa henne igen, så svarade jag "vaddå?". Haha, jag totalt glömde bort att det var över ett år sen sist! För vi pratade och skrattade som att det var senast igår vi sågs! =)Mycket Trevligt!

Åter hemma blev det lite mat och tv-tittande. Nu är det en film på tv:n som verkar vara ganska bra. Så jag ska strax krypa ner i sängen och tvinga med mej min finis! ♥ 
 

Puss godnatt o massa kärlek till alla!!!!!!

Klippa klippa KlippA!!

Sitter med en kopp gott teé och färg i håret, en film är på tv:n och jag myser för fulla muggar!

Det har vart en jätte trevlig dag i dag! Blev att jag klippe av älskens hår, och det blev skitsnyggt! Lite av en sned "sidecut", Mycket fint! Hon tyckte att det blev lite väl kort, men jag tror att det var för att hon inte är van än ;)
Du blev skitsnygg baby ♥

Frammåt eftermiddagen fick vi besök i form av Faster A och kusin E. Dom ville friseras lite innan E tar studenten. Alltid lika trevligt att leka frisör! Och alltid lika trevligt att träffa dom! =)
I vanlig ordning slutade det hela med att jag o E satt o spelade och sjöng lite =) Vi kom även fram till ett nytt riff som jag tror vi kan använda oss av =) Väldans trevligt! Tycker vi får ta en heldag snart! =)
Fick även frågan om jag ville komma ner på hans student, vilket gjorde mej väldigt glad! Klart jag vill fira hans stora dag!!

När det var dax för dom att åka hem, var det även dax för baby att åka hem... =( Det är aldrig roligt att sova ifrån varandra! Saknar henne redan så det gör ont i magen! Men jag tror ( om jag känner mej själv rätt) att jag åker dit i morgon -hihi-♥
Ska nog föresten ringa henne nu, så det får vara bra så här för idag!
Hoppas alla har en trevlig Söndagskväll!!

Puss o kärlek!!!

Känner hjärtat slå!

Har haft en huuur mysig kväll som helst! Men nu blir det att krypa ner i gosesängen bredvid darling o sussa sött... Är sååå trött! Natti & Kärlek!

Du är som du är, när du inte blev som du skulle?

Ja, det finns folk till allt... Men man kan ju undra hur dom kan med?! Finns det liksom inget samvete kan man undra? Ne... Tydligen inte...

Ja, men det var ett tag sen!

Har inte skrivit på ett par dagar, och det känns som en vecka!
Jo men vart ska jag börja.... Torsdag;

Ja, i Torsdags så hade jag en städdag hemma hos älsken. Sen rulltade vi ner till stan för att köpa en kaffebryggare hem till mej! Den andra gick så vackert sönder(inte lika roligt) Men vi fick tag i en fin, så jag var nöjd!Den brygger jävligt gott kaffe oxå ;) Tack för hjälpen baby!♥
Sen åkte vi hem till mej för att spendera helgen. Det blev lite mys i soffan framför tv:n innan vi snabbt somnade.

Igår(Fredag) så var det shopping som stod på listan. Jag åkte med min underbara mommo o moffa♥ och handlade lite. Det var väldans trevlit!
När jag kom hem hade min darling grejjat o donat, så det var bara för mej att börja med maten =)
Blev god mat och massa fredagsmyys ♥ Jag älskar fredagskvällarna med "så ska det låta", massa tända ljus och min älskade fru! Me just.... L0√∑♥


Idag vaknade jag med ett strååålande humör! Kännde energin sprudla i kroppen! Ja, men det är ju ganska typiskt när man har så ont i kroppen så att man inte kan göra ngt! Fötterna gör ondast, och det känns som att jag går på stumpar! Men de e ju som de är. Jag tror inte att fötter tycker om att bära runt på 160kilo. -illa-

Det största och lyckligase ögonblicket idag var nog är mormor ringde. Hon överraskade med att jag skulle få balkongmöbler! Åhh min herre vad glad jag blev! Man kan säga så här, Det är inte ofta jag blir stum... Men jag fick inte fram ett ljud! Tuuuusen tack älskade mommo o moffa♥



Suuperfint blev det!!!


Jusst nu håller jag på att laga mat, det blir älsklingens favorit som är panerad fisk,potatis och äggsås! -Mumma-
Sen är det lördagsmys med "kvällen är din". Så jag ska duka upp med näsdukar för fullt, för det är väldans rörande tycker jag!
Hoppas alla får en trvlig lördagskväll!!!!

puuuuss o kärlek!!!!

Rädd för djur!

Ja, gårdagen började med att en fiskmås skrämmde halvt ihjäl mej. Jag satt på balkongen med mitt kaffe, när den kommer flygandes och sätter sej på räcket!! Ohh my god! Den va stoor! Det värsta var vell att den inte gav sej... Den flög runt och cirkulerade framför våran balkong, men satte sej sedan på grannens.. Älsklingen kom ut o frågade vad jag höll på med, jag förklarade för henne att måsjäveln är ute efter mej. Så jag fick en påse med tomburkar i som jag satt och slog i väggen. (Måste ha sett väldigt roligt ut)
Ja, jag kan vell påstå att jag var rätt vaken efter den lilla bravaden!

Blev att vi tog en promenad senare på em .. Ja men då kommer det vell en RÅTTA! Jag är inget fan av råttor kan jag lova! Jag blev stel som en pinne och frågade älsken om det var en råtta "ja, älskling. Det är en råtta."
Jag ville inte tro på det, Så jag frågade igen; " Det är inte bara en överväxt mus då, för möss tycker jag om" (Känn komiken i det hela) Men nej, det var en råtta. Den satt där med sina elaka ögon och ville hoppa på mej!....... Men det gjorde den inte.
Man kan summera detta med att jag är ganska rädd för otama djur! Haha

På kvällen blev det massa mys med Greys och Of the Map. Älskar att spendera kvällarna med min älsk och kolla på våra serier! ♥

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe till, sen ska jag sätta igång och städa lite =)

Puss och massa kärlek till alla!!!!!!


Film och glass!

Kom hem till baby förut, det var meningen att jag skulle ta hand om henne lite eftersom att hon är lite sjuk.. Men det blev istället att jag slängde mej i soffan o pääste medans hon lagade (gooood)mat! Ja, jag kan vell tycka att det är ganska skönt att bli lite bortskämd ;)

Efter mat och gos, var det dax för filmmys! Dagen film hette "duedate".. Ja, den va vell som den var.. Gillade inte riktigt alla inslag i den.. Så som onanerande hundar och barnmisshandel.. Det skulle ju vara en komedi?! Men någonstans hade den sin charm.
Har man sjuk humor(som min kvinna) så är den vell kanske ett alternativ, men jag gillade den inte så värst!
 1 av 5 ♥:an

Till film måste man ju ha ngt gottit! Idag blev det glass! Vi stod i affären läänge och dividerade vilken vi skulle ha, då jag såg... en ny päronglass!(Me LOVE päronglass). GB Gräddglass Päronsplit! Ohh my God! Ja, det var vell kanske den godaste hitills!
 5 av 5 ♥:an

Nu ska jag krypa ner och gosa med mitt kvinnodjur!

To make you feel my Love!

Varit riktigt trött idag.. Efter att älsken hade åkt hem blev det lite meditation, sen en liten lässtund och vila. Kände att samtliga saker var nödvändiga idag. Speciellt att meditera. Det har inte vart så mkt av det de sista, och det är inte bra. Jag känner att två ggr i veckan,minst, ska jag få satt mej ner en timma eller så...

Frammåt eftermiddagen blev det att jag gick ner till mostera och tog en kopp. Sen kom syster hit, blev att vi käkade och drack teé, sen hann mamma komma en liten stund och säga hej. Lite familjetid med andra ord.
Kan tycka att det är dax för en dag att umgås o käka middag eller nått snart, men man kan ju inte tvinga restrerande familjemedlämmar.
Blev en kvällspromenad mer moster oxå! Alltid lika trevligt!

Nu har jag gosat ner mej i soffan med tända ljus och kollar "Pirates of carabian", den e ju ganska bra måste jag säga. Är inte helt säker på om jag sett den tidigare, men nu så!
Var meningen att jag och älsken skulle gå o se den nya (som kommer den 18:e) på bio. Men nu är det ju så att jag är en fyllig kvinna, så stolarna är för små. Lite illa kanske.... Men vad gör man? Får vänta tills man kan se den hemma.

Imorgon ska jag åka hem till älsken!! Längtar som bara den! Blir nog till att bara ligga och mysa då hon är lite sjuker och hemma från jobbet.

Nu började filmen igen =)

Puss och kärlek på alla!!!

Skräll!

Gårdagen var mycket bra. Min kära vän Lollo kom hit för att dricka lite kaffe, det hela slutade med att mitt sovrum var en fotostudio o Lollo var modellen! Vi har alltid lika roligt ihop!♥ Rooompaa! haha!
Sen gick jag ner till moster en sväng.. Jag fick en jätte fin(limegrön)hink med lite smått ocg gott i, så som en till termosmugg,ett par örhängen och good luktagotti spray. Tuusen tack Mostera!
Sen blev det att vi färgade hennes hår! Moster lila är ju inte lila utan lila hår! Hihi, de blev ju inte såå lila som vi trodde (vilket kanske var tur,hihi) Men det blev vääldigt bra! =) Under tiden som färgen var i håret blev det att jag klippte kusinvitamin. Vilket oxå blev bra så klart -hihi-

Seen var det ju dax för ESC Final! Herrejissaness! Det blev ju bra ändå tycker ju jag =) Så nästa år blir det att åka till Baku -hihi- Älsken tyckte dock att dom var kassa.. Men hon har ju fel som vanligt ;) Hihihi, Boo ♥

Nu ska mysa ner mej i soffan och Söndagsmysa!

ESC FINAL!

Ja, så ikväll smäller det. ESC Final i Düsseldorf,Tyskland. Självklart hoppas vi på att vår Eric Saade tar hem det hela med sin "Popular". Han är dock tippad att hamna på 6-7:e plats. Vilket jag tror att han kommer att göra.
Det är 25 bidrag som tävlar om första pris. Men enligt min åsikt är det bara 5 av dom bidragen som förtjänar en förstaplats.
Många skriver om "pojkgruppen" Blue som är Storbritaniens bidrag, men jag tycker att dom hade sin chans på 90-talet, nu är det liksom för sent. Eller?

Ett annat bidrag som är tippat att hamna rätt högt, är tvillinggruppen Jedward med låten "Lipstick". Jag tycker att hela låten och framträdandet är en flopp. Dom hoppar runt och tar det hela som en tramsig lek, ingenting är genomtänkt och det låter surt imellanåt. Låten är tydligen stor inom gay världen redan, förstår inte varför. Lyssan själva ;





Något annat man kan kalla flopp är ju plagiat. Danmark har detta året visat att dom vet hur man snor melodistycken. Man hör redan i introt att låten är snarlik vår Andreas Johnsson´s låt "sing for me". Mycket synd måste jag tycka, för annars är låten ganska bra. Men är det är är ju så att Plagiat = FLOPP ;





Men från floppen till toppen! Ja, det är ju då enligt min åsikt 5 stycken låtar som kommer att vara i toppen.
Det är;


Finland;
En mycket vacker sång skriven och musiserad av finladsveska Axel Ehnström, han tog artistnamnet "Paradise Oscar" efter vår Astrids "Rasmus på Luffen". Han har en inlevelse, och djup i rösten. Låten spelas redan på radion och kommer troligtvis att bli en stor hit.



Sverige:Vår svenske Eric Saade med låten "popular", han tillhör favoriterna nere i Düsseldorf. Och vi hejjar ju på honom SÅKLART!



Schweiz:
Anna Rossinelli har vi tidigare sett i trion Anne Claire, men nu solosjunger hon denna lite svängiga balladen. Jag tycker att låten är söt och hon är bedårande.



Österike;
Nadine Beiler är en ny upptäckt för mej. Hon har en lidelse i rösten som inte många har, texten är vacker och hon framför låten riktigt bra med vacker körsång.



Azerbaijdjan: En mycket fin duett av Nigar Jamal (Nikki) och Eldar Gasimov (Ell). Låten är skriven av svenskarna Stefan Örn och Sandra Bjurman som även skrev landets bidrag 2010 "drip drop".

'

ESC börjar kl21:00 på Svt1(för er som har missat det). Jag gillar att ha allt framför mej så jag fixade lite, så starskottet ser ut så här;

1.FINLAND- Paradise Oskar "da da dam"
2.Bosnien & Hercegovina: Dino Merlin - "Love In Rewind"
3.Danmark: A Friend In London - "New Tomorrow"
4.Litauen: Evelina Sasenko - "C'est Ma Vie"
5.Ungern: Kati Wolf - "What About My Dreams?"
6.Irland: Jedward - "Lipstick"
7.Sverige: Eric Saade - "Popular"
8.Estland: Getter Jaani - "Rockefeller Street"  
9.Grekland: Loucas Yiorkas feat Stereo Mike - "Watch My Dance"
10.Ryssland: Alexej Vorobjov - "Get You"
11.Frankrike: Amaury Vassili - "Sognu"
12.Italien: Raphael Gualazzi - "Follia d'Amore"
13.Schweiz: Anna Rossinelli - "In Love For A While"
14.Storbritannien: Blue - "I Can"
15. Moldavien: Zdob si Zdub - "So Lucky"
16. Tyskland: Lena - "Taken By A Stranger"
17. Rumänien: Hotel FM - "Change"
18. Österrike: Nadine Beiler - "The Secret Is Love"
19. Azerbaijdjan: Ell/Nikki - "Running Scared"
20. Slovenien: Maja Keuc - "No One"
21.Island: Sjonni's Friends - "Coming Home"
22. Spanien: Lucía Pérez - Que Me Quiten Lo Bailao
23. Ukraina: Mika Newton - "Angel"
24. Serbien: Nina - "Caroban"
25. Georgien: Eldrine - "One More Day"


Jag hoppas att alla sitter bänkade framför tv:n ikväll och hejjar på!  För det ska jag göra =)

Puss och kärlek på er allihopa!


Hallå min söta lilla blomma!

Igår hade jag en städ och tvätt-dag, för ooovanlighetens skull.. Men det kändes som att det var en nödvändighet!
Fint och rent blev det! Sen kom älsken hit♥, det blev matlagning och fredagsmys på hög nivå! -Me love-
Idag är det slängaskräp-dag, så jag ska strax ta och gå ut med ski*en! Hujjeda mej.....

Ikväll smäller det!! Det är ESC-Final, jag kommer att göra ett separat inlägg om detta lite senare.

Puss och Kärlek!

LYCKLIG!!

Idag fick jag ÄNTLIGEN en termosmugg av min underbart rara moster!!!
Den är svart, skön att hålla i och superbra!
Och jag är lycklig!!!!!!!




Tusen tack älskade moster Lila!

mår som en sessa!

Haft en väldigt bra dag idag! Kännt mej allmänt mysig i hela kroppen, men det kan ju bero på att jag vaknade av älsklingens kyssar i morses -underbart!!!-Älskar dej älsken!

Kilade iväg ganska tidigt till Eliisa för att dricka kaffe,snacka skit och sooola.. OM vi solade sen, herrejissaness, jag är rätt bränd kan jag lova! Men det är ju alltid lika härligt! Tack för idag gumman ♥

Kom hem till älsken, slängde i mej mat och gosade lite i soffan innan det var dax att åka hem.. Mindre kul kan jag lova, ville verkligen inte lämna min sötröv =( men vad gör man liksom.... hon kommer ju hit i morgon, och DÅ blir det myyyys!!!=) ♥

Sen är det ju så att det är lite vårstädning här i helgen, så det kommer en container.. Då tänker ju lilla jag att jag ska slänga all skit jag har.. "ja men det är vell inte så mkt!?" tänker jag.. Nej då... "bara" 6 säckar har jag fått ihop på tre timmar! Hallå eller? Kanske ska göra ett röjj lite oftare? Japp... Men nu får jag ju slängt det i alla fall... -skönt-

Nu har jag äntligen placerat röva i soffan, och kollar på tv... Som den festivalnörd jag är borde jag vell kanske kolla på ESC nu?? Neeej då..., Nathalie har inte alla blommor i buketten, så jag GLÖMMER att det är idag!??? Tjohooo... Kul? neeej!
Men helt ärligt så vet jag ju nästan redan att vi kommer att komma till finalen, och det känns ju som att det är den som räknas, eller??

Jaja, nu ska jag sluta tjata och fortsätta mysa lite innan de e dax att lägga sej!

Saknar dej BabyBoo!!!♥

♦Puss och Kärlek!♦

Mysig känlsa!

Slänger i mej sista slurpen med kaffe, slänger på mej kläder och går bort till Eliisa och solar och snackar lite skit!


Myyys!



Så oerhört mysigt! -Me Like-


Varmt och kvalmigt

Det har vart fruktansvärt varmt idag, puuh! Men det visade ju sej för en stund sedan då regnet började ösa och åskan mullrade i luften. Jag tycker ju då att det är såå mysigt, så jag gick ut och satte mej på balkongen och bara möös. Till det lilla skyfallet kom, då gick jag in... Älsklingen hade tänt ljus i hela lägenheten, så det var bara att mysa ner sej i soffan!
Nu har jag jääättegod lasagne i magen, och sitter och myser med hela familjen i soffan!
Ikväll är det Grey´s och det är sjuuukt spännande!!

Nu ska jag mysa! 
 
Puss och Kärlek!





(uppmanar er att uppdatera sidan då jag har ny header ;))


Ge mej GLASS!

Jag måste ju tycka att nr1 på sommaren är att man kan äta en good glass! Det är ju klart att det är väldigt gott med mjukglass,kulglass mm. Men det absolut godaste är bannemej en isglass! Och då vinner ju helt klart piggelin!
Mmmm gott!!  Känner att jag skulle kunna döda för en nu, så jag får palla mej ner ock köpa en tror jag -hihi-


Mer kärlek till PIGGELIN


Vill du ligga med mej då?

Goooomorgon!! Idag är jag på STÅLANDE humör känner jag! -gillasgillas-

"om sanningen ska fram/vill du ligga med mej då" av Eric Amarillo är tydligen en av årets sommarplågor. Njaaa, jag vet vell kanske inte riktigt vad jag tycker om den.. Men det är vell som med alla andra "sommarplågor", i början klarar man bara inte av låten men av ngn konstig anledning så fastnar den i huvudet...

Nu ska jag sätta mej på balkongen med en kopp kaffe -myyys- Sen får jag se vart dagen för mej!!

Puss och kärlek till alla


Underbar dag!

Ligger i sängen med min älskade Andersson (på magen), och resten av familjen. Det är såå mysigt!! Vi Kom hem för en stund sedan efter en kväll med mys nere vid kanalstråket. -ÄLSKA- Men nu är jag redo att somna, för det var väldans vad trött jag är -hihi- Natti, puss och Kärlek!!!

Älskar dej min fina lillfis!


Utan dej,inget mej!

Sitter och kvällsmyser i soffan,(älskar mina rökelser)! Jag har faktiskt mediterat idag!! Jag vill vell tycka att det är lite "woow" eftersom att jag inte har haft tid/behov av det de sista.. Det var väldigt befriande och skönt. Jag kände vell att det fanns behov av det idag, då jag har känt mej lite nere pga vissa saker. Men nu känns det bra!
Jag är såå oerhört lycklig över att jag har min fina älskling som alltid ställer upp för mej och finns där när jag behöver henne! Hon är min värld!! ♥

Min underbara moster ringde mej förut coh frågade om jag ville komma ner och äta lite grillat =) Men det råkade ju vara så att jag preciiis hade ätit.. Men självklart gick jag ner för att umgås lite! =)

Nu ska jag kolla lite tv innan jag lägger mej o läser. Hoppas alla får nana gott!

Puss och kärlek!

jag vil sooooola!

Idag skiner solen lika mkt som igår! och jag vill sola!! Jag vill ligga o pressa och bli pepparkaka!
Men var? Jag vill inte lägge mej på en "allmä gräsmatta" här på Lextorp, jag vill flytta!
ååh =(
Vaknade i morses och trodde att det var Söndag, och i och med det trodde jag att min älskling var här. Men ikke, hon är ju på jobbet.. Det är så att jag saknar henne när hon är på jobbet! Jobbigt värre...

Nu ska jag ut och gå igen, orkar inte sitta inne mer...

Puss och Kärlek!

En värmande låga



Fick detta enorm vackra ljuset av min fina älskling! På det står det;

Du gör mej lycklig


En enorm lyckokänsla sprider sej genom hela kroppen när jag ser dej.
Vi behöver inte ens säga något, allt känns bara så bra.
Du finns ständigt i mina tankar och jag längtar tills nästa gång vi ses.


Sååå fint, och så värmande! Jag blev helt lycklig i hela kroppen när jag fick de! Älskar dej såå min fina älskling!!!

Ajj!

Nu är jag grinig trött och har ont! Så det kanske är bäst att gosa mer mej i Frugans famn och nana! God natt!

Bakis, skakis och LYCKLIG!

Ojj herre min skapare! Jag säger bara en sak; Sprit! = Inte bra! Mitt huvud är en stor ballong med gröt i (?)!! Ja, det känns så i alla fall! MadreMia, ta mej härifrån!
Jag vaknade med ett hejdundrande humör och mådde prima skinka, men nu asså, fyyy!
Och så ska man sätta sej på en bussj*vel oxå... skut mej, JA TACK!
Neee, nu får jag rycka upp mej! Ta mej i kragen, som det så fint heter! Japp!

Baby står i duchen och jag ska bädda eller vad det nu var jag skulle göra, sen ska vi åka hem till mej för att spendera ett par nätter. Äta lite god mat, och mata varandra med vindruvor.. Sånt som man gör sådär ibland!

Ibland önskar jag att jag "kunde med" att vara lika "ärlig" som andra är i sina bloggar, typ skriva allt... Men jag gjorde det en gång och kände att , nee det va inte så kul! Vissa saker vill man ha för sej själv? Jaja, nu känner jag att jag börjar filosifera igen..

Nu ska jag "ta mej i kragen"(som jag inte har ngn på mej) och göra ett ryck här så vi kan åka snart.

Hoppas alla är lika bakfulla som jag är, för det kan ni gott ha! -hehe-

Puss och Kärlek!!!

Ändrade planer!

Sitter nyduchad med en kall go! Snart ska jag slänga sminkväskan i ansiktet sen blir de till o skaka rumpa!

Var meningen att vi skulle ha en myskväll hemma hos mej idag då va, men ooops vad det kan ändra sej fort!
Vår söta vän Eliisa kom hem från Malta inatt, då hon saknade oss (-hihi-) Så mycket så tyckte hon att vi skulle komma bort och partajja lite... Man kan ju bara inte säga nej till de, har ju saknat henne oxå lixom! -hihi-
Så ikväll blir det Party så golvet gungar! -asg-
Min underbara Lollo är på väg hit nu, sen blir det till att dansa bort till Eliisa =)

Hoppas alla får en bra Fredagskväll, för det ska jag ha!!!

Puss och Kärlek TILL ALLA!♥

Kärlek!!!



Som sagt så var ju gårdagens avsnitt av Grey´s ett musikalavs. .. Jag kan ärligt säga att det var nog det bästa jag sett dom göra! Hujeeda mej vad bra det var! Man verkligen känner kärleken i hela kroppen och man känner även smärtan!
Denna versonen av "the Story" kan jag vell kanske tycka inte är så bra, om man tänker sångmässigt. Då tycker jag nog att orginalet (som Brandi Carlile gör) är bättre. MEN, så är det ju så, att bara en låt är igentligen inte såå bra som den är när den får ett "ansikte" (alltså teater) och jag tycker inte heller att en teater är lika bra som när den får en röst (sången). SÅ jag tycker att musikaler är det bästa som finns!
Sen är det ju så att jag känner lite extra mycket med "Callie & Arizona" oxå, så det blir lite extra känsligt!
Jag har nu tittat på detta klipper typ 10ggr och jag lipar lika mkt varje gång!
Såå underbart bra!



Farfar♥


Fick några väldigt vackra bilder av aunt Liz idag.




Detta är foton på min farfar som jag aldrig hann träffa innan han gick bort. Eftersom att han bodde i Australien så var det vell inte så att man "kunde" ses.
Jag har aldrig tidigare sett foton på honom i så unga år, och jag blev helt rörd när jag fick dom!

Thank you so very much auntie Liz, I can´t be more grateful!



Lay 'em down!

Vaknade upp imorses med sprudlande kärlek i kroppen! Jag kände att idag älskar jag ALLA lite extra mkt! Ja, jag får sådana dagar ibland då jag känner att man kan lägga lite extra tid på att ge lite kärlek till alla! Och jag tycker ju att alla kan ha en eller två sådana dagar i veckan så skulle världen bli mycket bättre!

Fick äntligen träffa min älskade vän Lollo idag som kom för att fika en snabbis. Sen blev det till att åka hem. Denna helgen är en helg här, och det ska bli mysigt!
Saknar min finis redan hur mkt som helst!!! Saknade henne redan när jag gick utanför dörren förut iof -hiihii-.

Nu har jag kollat på BB och kvällsmyst lite. Men strax är det dax att nana! Känner att jag är lite extra trött ikväll, så det ska bli skönt!

Puss,natti & massa KÄRLEK!!!

Galet bra!

Kikat runt på stan med moster mestadels av dagen. Det har verkligen vart jätte kul. Blev att vi tog en liten lunch oxå =) det gillas ju lite extra så där -hihi- När vi kände att kaffesuget blev värre gick vi hem Till mej och darling för att ta en kopp. Det var mkt uppskattat att hon tyckte att vi hade ett fint hem! Tack för idag älskade moster! När moster sedan åkt så blev det att jag och älsk la oss i Soffan för att kolla på en film. ''love and other drugs'', den var verkligen jättebra! Janina sov under nästan hela filmen men vaknade när det va ca10 min kvar. Det första hon sa va '' har den vart så här seg hela tiden, så är jag glad att jag somnade!'' haha hon är vell bara för go! Sedan var det dags för Grey's. Jag kan ju säga att jag är galet glad att jag inte sket i att kolla på det idag (som jag hade tänkt) för det var bannemej det BÄSTA avsnittet jag ngnsin sett! Herrejissaness! Jag lipade från början till slut och ca en kvart efter. Vad underbart bra det var! Ja, jag kan säga det tusen ggr men guuud asså! Dom som inte såg det missade ju ngt kan jag ju säga! Kärlek! Just nu ligger jag i sängen med min lilla orkester -hihi-, jag bloggar med mobilen och jag är grymt taksam över att min hjärna äntligen fattat hur man gör ;p haha! Men nu ska jag sooova! -skönt- Natti natti! Puss & Massa kärlek!!!

Saknar...

Vad gör man liksom? Vissa har bestämt sej för att man inte alls ska tycka till personen i fråga utan att man ska tycka till alla andra. Jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är fel.
Jag tyckte högt, jag sa vart jag stog i det hela. Men det var inte rätt.
Vad ska man göra för att det ska vara rätt undrar jag då?
Vad ska jag göra för att jag ska göra på det vis som andra tycker att jag ska göra?
Kan kännas lite rörigt detta, men jag tror att parterna förstår vad jag menar.

Känns som att det inte är ngt att diskutera längre, men jag har fof vissa känslor som jag behöver få ur mej.
Jag sitter och väntar på att jag ska få ett telefonsamtal om att en viss person är på väg hem. Får jag inte det så kommer jag få ytterligare ett bevis att du inte bryr dej särskilt mkt.

Jag väntar och ser.......


Konstiga sverige!

Jag hann verkligen  inte skriva igår -fölååt-!
Ja, min dag började vell som alla andras med att jag kollade ut genom förnstret och såg att det snöade(?)hallå eller!? Kan ju bara tycka att Sveriges klimat är ganska konstigt! (därav min rubrik)
Efter att jag hade sett att det snöade och kännt att det var iskallt ute så gick jag in och lade mej och läste i min bok och lyssnade på radion, vaknade sedan efter två timmar med boken i ansiktet -haha-.

När jag sedan vaknat till liv och haft "min morgon" så satte jag igång och grejjade lite med mina papper. Men jag hann inte komma så långt innan min käre moster ringde o frågade om jag kunde komma ner och hjälpa henne lite. Självklart kunde jag dee! Det blev att jag var där nere till frammåt eftermiddagen, så hann inte grejja klart papprena =/

På eftermiddagen åkte jag hem till älklingen för att spendera natten ♥ Det blev lite god middag och massa mys. Har sovit som en sessa i natt kan jag ju lova!

Nu ska jag hoppa in i duchen och slänga sminkväskan i ansiktet, för att sedan möta upp moster och gå en tur på stan och kolla på alla som har stånd på torget -haha- (fniss,vad jag är rolig(?))

Ha en bra dag!! Puss och Kärlek!!!


Myyys!!

Har haft en jätte mysig kväll med älsklingen! Vi har ätit Våfflor och soffmyst. Det var egentligen inte meningen att vi skulle nana tillsammans inatt, men vad gör man när man saknar varandra så man nästan spricker?!! Då känns det ju som att det där med att vara ensam en natt inte är så intressant längre... Nu ligger jag i sängen med tre av mina fyra favvotjejer. Älsklingen somnade för ca 2 minuter sedan och snarkar redan så där gott som bara hon kan. Azita kurrar som en..ja som vad egentligen? Haha, som bara hon kan helt enkelt! Och Iza ligger och snosar i täcket.. Såå det känns ju som om att jag kommer att somna väldans gott till denna lilla orkestern som jag har! Me like! Natti på alla gosisar! Puss och kärlek

Bebis!

Fick besök av min kära vän Emmi förut. Jag har inte träffat henne sedan hon fick Emanuel, men äntligen så hade vi båda en lucka i planeringarna så vi han ta en kopp och snacka lite skit!
Det var väldans trevligt tycker jag, och nu ska vi bannemej hålla kontakten oxå!
Jag kan ju lova att lilla Emanuel är det charmigaste lilla knippe jag träffat på mkt länge! Sååå bedårande!


Han kunde självklart inte låta bli att somna på tant Nathalies mjuka tjockismage! Men jag var helt nöjd kan jag lova!
Azita hittade dock en ny plats;

 

 

Nu ska jag ner till moster och ta en kopp kaffe! =)

 

Puss och kärlek


Söndagen som var!

Vaknade igår med världens baksmälla och mensverken från helvetet! Men det gick snart över...
Baksmällan var såå värd de, jag hade verkligen hur kul som helst i Lördags! Tusen tack alla goa!!
Sen fick jag och älsk besök av svåger m. familj! Det var väldans trevligt att träffa dom igen! Det var ett tag sen kan man ju säga, och nu var det på tiden =) Skönt att inte alla har problem med saker och ting!
Vi var nere och matade fåglarna på Spikön, sen gick vi in till stan och åt glass. Mkt trevligt!♥
Frammåt kvällsingen åkte jag o älsken hem till mej för att spendera natten. Det bev lite soffmys till tv, men det blev ganska så tidigt i säng!
Nu ska jag strax ta en promenix, sen kommer Emmi hit på en kaffe, och jag ska träffa lilla Emanuel för första ggn =)

Saknar babyboo maaaassa!!!!

Puss och kärlek!!



Fågelmatning =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus